Smalling bízik a gyõzelemben

Chris Smalling szerint a hétvégi csúcsrangadón a Manchester Unitedet kell favoritként kezelni.


Arsene Wenger csapata jól kezdte az idei bajnokságot és listavezetõként látogat vasárnap az Old Traffordra. Azonban miután lassan indult be a szekér, úgy tûnik, hogy a bajnok jó irányba tart, hiszen már nyolc találkozó óta veretlen minden sorozatot figyelembe véve.

Ennek eredményeként Smalling úgy érzi, csapattársaival meglovagolják a hullámokat és eltökélt szándékuk, hogy legyõzzék vasárnap az Ágyúsokat, csökkentve ezzel nyolc pontnyi hátrányukat.

"Nagy magabiztossággal megyünk majd a meccsnek" - mondta Chris a ManUtd.com-nak. "Hétközben döntetlent játszottunk a Real Sociedad otthonában, de számos helyzetet kialakítottunk a gyõzelemért és úgy gondolom, a mostani sorozatunkkal sok önbizalmat szereztünk. Az Old Traffordon játszunk és nagyon várjuk már."

"Nem hiszem, hogy a szezon ezen szakaszában olyan meccsek vannak, amiket muszáj megnyernünk, de egyértelmû, hogy még mindig hatalmas találkozó lesz ez. Otthon játszunk és nekünk kell az esélyesebbnek lennünk. Meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk az a csapat, amelyik gyõzni akar és csökkenteni akarja a különbséget."

 


Az Arsenal remek formában látogat az Álmok színházába egy olyan támadó trióval (Ramsey, Özil, Giroud), mely idén sokakat elkápráztatott. De ahelyett, hogy az ellenfélre koncentrálnának, a United saját magára fog figyelni.

"Megnézünk majd videókat és látni fogjuk, miben jók. Védekezésnél arra törekszünk majd, hogy minimalizáljuk hatásukat, de túl sokat nem fogunk erre gondolni. Csapatként nagyon jól játszanak, de meg fogjuk találni a negatívumaikat, gyengeségeiket és megpróbáljuk megbüntetni õket. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!