Wayne: Januzaj a gyõztes

Wayne Rooney szerint Adnan Januzaj Sunderlandnek lõtt lenyûgözõ, második találata volt október hónap legszebb gólja.


A 18 éves szélsõ világhír felé vezetõ útjának lehettünk szemtanúi minden bizonnyal, amikor két nagyon fontos gólt szerzett a Vörös Ördögök csapatának a Stadium of Lightban. A Sunderland elleni 2-1-es United gyõzelem során Januzaj második találata nem csak Wayne Rooney-t, de a fiatal tehetség edzõit, csapattársait és a Vörös Ördögök rajongótáborát is lenyûgözte.

 

Rooney a következõket nyilatkozta a klub hivatalos Twitter oldalán: "Adnan második találata számomra a hónap gólja. Gyönyörû, pontos, jól célzott kapáslövés volt. Igazán profi, technikailag tökéletesen kivitelezett mozdulat, egyben egy nagyon értékes gólt jelentett számunkra."

 

 
 
Wayne másik két fiatal Vörös Ördög teljesítményét is méltatta:  "A hónap második kedvenc gólja számomra Michael Keane találata (U21 vs Fulham 2-2). Gyönyörû mozdulat lett volna egy csatártól is, nemhogy egy védõtõl! Michael remekül vette le a labdát és fordult vele kapura, majd a védõ mellett elrúgva hatalmas gólt lõtt a felsõ sarokba."
 
(2.13-nál)
 
"Az elõzõ hónapból a harmadik kedvencem pedig Matthew Willock gólja (18 év alattiak vs West Brom). Zseniálisan kezelte a labdát nagyszerû technikával, remek volt végig a meccsen. Az elsõ lövése is profi volt, figyelte a kapus mozgását is és remek ütemben emelte át, majd a góljánál nagyon ügyesen vette le a levegõbõl a labdát és egy gyönyörû mozdulattal lõtte be a kapus feje felett."
 
(3.15-nél)
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!