Moyes a védelem tengelyérõl

David Moyes elégedett, hogy középhátvéd poszton ilyen sok lehetõsége van és szükség esetén bármikor tud változtatni.


 Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Phil Jones, Chris Smalling és Jonny Evans a tagjai annak az ötösfogatnak, akikre a védelem közepén számíthat Moyes. Jones és Smalling emellett a védelem jobb oldalán is képesek jó teljesítményt nyújtani, nagy elõnyt biztosítva ezzel a csapatnak hazai és európai fronton egyaránt.

 

 
"Folyamatosságot szeretnél elérni, de amikor öt olyan védõ van a keretben, mint nálunk, akkor mindenkit be kell vetned" - mondta Moyes a MUTV-nek. "Különbözõ alkalmakkor kell játszaniuk és ha valaki megsérül, akkor változtatni kell. Jó lenne, ha egy kicsit nagyobb állandóságot tudnánk elérni ezen a téren, de jelen pillanatban bárki is játszik, remekül végzi a munkáját."
 
Moyes szerint a védelemnek köszönhetõ, hogy a United a legutóbbi öt mérkõzésen csak három gólt kapott, és nyolc mérkõzés óta veretlenek, akárki is játszik az öt játékos közül.
 
"Elégedett vagyok, mert ha elég jók vagyunk hátul, akkor már csak a támadó játékosaink minõségétõl függ a különbség. Szóval mindenképpen örülök, mert a legutóbbi pár mérkõzésen úgy látszott, hogy szilárdabb a védelmünk, ráadásul nem is kaptunk túl sok gólt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!