Moyes: Közel voltam Ramsey leigazolásához

David Moyes elmondta, hogy öt évvel ezelõtt az Everton menedzsereként nagyon közel állt Aaron Ramsey leigazolásához.


 Moyes akkori ajánlatát a Cardiff elfogadta volna, de Ramsey az Arsenal mellett döntött.

 
Vasárnap a remek formának örvendõ Ágyúsok látogatnak az Old Traffordra, ahol valószínûleg a walesi játékos is pályára lép majd.
 
"Nagyon jól játszott" - mondta Moyes. "Több gólt is szerzett már idén és úgy tûnik, hogy õ az egyik legfontosabb játékosuk most."
 
"Igen, nagyon közel voltam hozzá, hogy leigazoljam Aaron-t amikor az Evertonnál voltam. Már majdnem megszereztük, de az Arsenal lecsapott rá."
 
Moyes azt is elmondta, hogy a Manchester United is érdeklõdött Mesut Özil iránt, de végül úgy döntöttek, hogy nem ilyen típusú játékosra van szükség. A Real Madrid volt játékosa - aki nagy valószínûséggel szintén játszani fog vasárnap - a nyári átigazolási idõszak végén csatlakozott az Arsenal csapatához.
 
 
"Nem voltunk közel hozzá, hogy leigazoljuk, de rajta tartottuk a szemünket" - mondta a United menedzsere. "Shinji [Kagawa] és Wayne [Rooney] is itt volt nekünk, akik hasonló szerepkörben tudnak játszani. Ráadásul, ha egy kicsit idõsebb lesz, Adnan [Januzaj] is remek lesz ebben a szerepben, így nem õ kellett nekünk. Más posztra kerestünk játékost."
 
A menedzsernek sikerült megszereznie volt klubjától Marouane Fellaini-t, akiért 27,5 millió fontot fizetett a Manchester United. A középpályás még nem szerzett gólt új csapata színeiben és a Real Sociedad elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen kiállították.
 
Moyes szerint a belga középpályást gyorsabban kellett beépítenie a csapatba, mint tervezte és úgy gondolja, hogy teljesen érthetõ a gyengébb kezdés.
 
"Hamarabb be kellett tennünk, mint gondoltam" - magyarázta Moyes. "Egy kicsit le volt maradva és az volt a tervem, hogy olyan lassan építem be a csapatba, amilyen lassan csak lehet és elég idõt hagyok neki, hogy megszokja a környezetet. Ennek ellenére hamarabb be kellett tennünk, akkor amikor még nem állt készen erre."
 
"Úgy gondolom, hogy elég jól játszott a Sociedad ellen. Talán lehozhattuk volna az elsõ sárga lap után."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!