Vidic: Egy szinttel feljebb kell kapcsolnunk az Arsenal ellen

A szerb védõ szerint a Premier League listavezetõje elleni mai mérkõzés lehetõséget nyújt számukra, hogy feledtessék a még szeptemberben elszenvedett 4-1-es vereséget a Manchester City ellen.


A Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic nem kisebb dolgot kér társaitól, mint hogy kapcsoljanak egy sebességi fokozattal feljebb, amikor ma az Arsenalt fogadják a forduló rangadóján az Old Traffordon.

 

David Moyes fiai kissé beragadtak az idei szezon rajtjánál, mostanra pedig az vált legégetõbb feladatukká, hogy valahogy megpróbálják csökkenteni nyolc pontosra duzzadt hátrányukat a Premier League éllovasával szemben, amely kapcsán a középhátvéd elárulta, hogy nagyon szeretnének bizonyítani az õket már most leíróknak.

 

"Az ilyen nagy mérkõzésre muszáj eggyel feljebb kapcsolnunk. Mindenkinek bizonyítanunk kell, különösen a szurkolóinknak és magunknak, hogy jók vagyunk. Ez a kihívás számunkra" - kezdte Vidic a Sunday Mirrornak.

 

"Ebben a szezonban kiválóan játszik az Arsenal, de meg kell mutatnunk, hogy jobb teljesítményre vagyunk képesek az ilyen mérkõzéseken, mint amit például a Manchester City ellen [4-1] láthattak tõlünk."

 

"Én már látom annak a jeleit, hogy elindultunk a jó úton, de a jó játékosok az olyan mérkõzéseken, mint az Arsenal elleni, mindig kettõzött erõvel játszanak, az Ágyúsok ellen vívandó csata pedig az elmúlt évek egyik legfontosabb ütközete, amelyet már természetesen nagyon várunk."

 

 

A Manchester United legutóbbi négy mérkõzésén veretlen az Arsenal ellen, amelybe olyan mérkõzés is beletartozik, mint a 2011. augusztusában lejátszott 8-2-re magabiztosan megnyert összecsapás, de Vidic figyelmezteti csapattársait, hogy ebben a szezonban a londoniak sokkal veszélyesebb ellenféllé léptek elõ, köszönhetõen többek között középpályásaik, Mesut Özil és Aaron Ramsey parádés formájának.

 

"A mostani helyzet más, mint az elmúlt években. Sokkal komolyabban vesszük õket. Az Arsenal jól játszik, és vezetik a bajnokságot" - tette hozzá.

 

"Õk jelenleg a legjobb formában játszó csapat azok közül, akik eséllyel pályáznak a bajnoki cím megszerzésére, és éppen ezért szerintem klasszis produkcióra lesz szükség tõlünk hazai környezetben."

 

"Figyelmet kell fordítanunk majd a legapróbb részletekre is, és jól kell védekeznünk, emellett pedig helyzeteket kell kidolgoznunk és gólokat szereznünk. Sok minden már jobb, mint korábban, de az Arsenal ellen még jobb produkcióra lesz szükségünk. Nagy kihívás elé képesek állítani a védelmeket."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!