Kagawa megcélozta a gyõzelmet

Shinji Kagawa szerinte a Manchester Unitednek le kell ma gyõznie az Arsenalt, és folyamatosan csökkentenie kell hátrányát a Premier League listavezetõjével szemben.


Az Ágyúsok már sokszor felemlegetett különbséggel, nyolc ponttal elõzik meg a Premier League tavalyi bajnokát, amely eredményeként vasárnapi összecsapásuk az Old Traffordon minden korábbinál nagyobb fontossággal bír. Kagawa, aki az utóbbi idõben néhány remek produkcióval rukkolt elõ a csapatban, pedig eltökélt, hogy csapatával sikert érjenek el Arsene Wenger együttese ellen.

 

Mindazonáltal a United és a Bulova óragyártó cég partneri kapcsolatának hivatalos bejelentésén adott interjúban a japán középpályás elmondta, tisztában van vele, hogy egy olyan nagy önbizalommal rendelkezõ együttes, mint a jelenlegi Arsenal, ellen nem fog könnyen jönni a gyõzelem.

 

"Elkerülhetetlen számunkra, hogy mind a három pontot megszerezzük az Arsenal legyõzésével az Old Traffordon" - jelentette ki az egykori Dortmund játékos.

 

"Mindezt professzionális és nyugodt körülmények között kell kiviteleznünk. Ahhoz, hogy csökkentsük a hátrányunkat velük szemben, meg kell nyernünk a mérkõzést. Erre van szükségünk."

 

"Minõségi játékosokkal rendelkeznek, akik hihetetlenül technikásak. 90 percig keményen kell majd dolgoznunk, ha gyõzni akarunk. Egy ilyen mérkõzés olyan lehetõség, amelyet már mindenki nagyon vár. Nekem is maximálisan fel kell rá készítenem magamat."

 

 

Egy intelligens és egyben meghatározó stílussal rendelkezõ játékos, mint Kagawa, egészen új távlatokat lehet képes megnyitni a United számára, és az egy éve Manchesterben játszó karmester kezdi úgy érezni, hogy társai maximálisan elismerik tehetségét és képességeit.

 

"Minden egyes nap, és minden egyes mérkõzésen a lehetõ legnagyobb erõbedobással dolgozok, úgy, mintha nem lenne második lehetõség" - tette hozzá.

 

"Például az edzésen, mindig a lehetõ legjobb teljesítményemet próbálom nyújtani, hogy a társaim megismerjék a játékstílusomat. Most, hogy már több mint egy éve együtt dolgozunk, hiszem, hogy már látják, mi az, amit én képviselek. Azon dolgozunk, hogy minél jobb legyen közöttünk az összhang, és mindezt a csapat érdekébe állítsuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!