Moyes: Ez egy remek hétvége volt

A Vörös Ördögök menedzsere, csapata teljesítményét méltatta az Arsenal elleni gyõzelem után.


A mérkõzés egyetlen gólját Robin van Persie szerezte, akinek közel fél óra elteltével sikerült Rooney szöglete után fejjel a kapuba juttatni a labdát.

 
Moyes elárulta, hogy nem volt még túl sok kellemes hétvégéje, mióta a Vörös Ördögöket irányítja, de ez a hétvége az egyik legjobb volt.
 
"Eddig nem volt szerencsénk, viszont ez egy kiváló hétvége volt. Remek eredményt sikerült elérnünk. Az Arsenal top formában van, ezért nagyon jól kellett játszanunk, hogy megnyerjük a mérkõzést" - mondta Moyes a Sky Sports-nak.
 
"Nagyon jól kezdtük a meccset, az elsõ 20-30 percben remekül játszottunk."
 
 
"A második félidõben nagyobb nyomás nehezedett ránk. Úgy gondolom, hogy az eltökéltségnek, az erõbedobásnak és a jó játéknak köszönhetjük, hogy sikerült."
 
Moyes azt is elmondta, hogy a céljuk nem más volt, minthogy a lehetõ legnagyobb mértékben ellehetetlenítsék és korlátozzák az Arsenal játékát.
 
"A mérkõzés elején jobbak voltunk. A második játékrészben talán túl sok teret engedtünk nekik. A szünet elõtt ezt jobban megoldottuk és jól is játszottunk ennek köszönhetõen. Ennek ellenére a második félidõben is nekünk voltak a legnagyobb lehetõségeink, amiket nem sikerült értékesíteni, de most csak az a fontos, hogy sikerült megszereznünk a három pontot."
 
A United számára kétségtelenül jól alakult a hétvége, mivel a Tottenham, a Manchester City és a Chelsea is pontokat veszített. Ennek ellenére Moyes úgy gondolja, hogy még ennél is több meglepetés és fordulat lesz a bajnokságban.
 
"Nem hiszem, hogy a Premier League-ben bárki is nagyon el tudna húzni" - mondta. "Biztos vagyok benne, hogy minden csapatnak lesz még hullámvölgye és hogy nagyon szoros lesz idén a verseny sok meglepetéssel, amibõl nekünk volt egy-kettõ a szezon korai szakaszában."
 
"Nagyon örülök annak, hogy több állandóságot és lendületet mutatunk. Reméljük, hogy ezen az úton tudunk tovább haladni."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!