Keane a korosztályos válogatottal edz

Will Keane az angol U21-es válogatotthoz csatlakozik, ahol Gareth Southgate fiataljaival edz ezen a héten.


Azonban várhatóan annak ellenére sem szerepel majd Finnország és San Marino ellen, hogy a Tottenham támadója, Harry Kane sérülést szenvedett, sokkal inkább ez egy gesztus a nemzeti csapat vezetõjétõl, valamint az edzéssel segítség, hogy hosszú kihagyása után visszanyerje teljes erõnlétét.

Keane remekül teljesített visszatérése óta a United U21-es csapatában, ám pénteken le kellett cserélni õt, miután a Stoke City elleni találkozón csúnya fejsérülést szenvedett.

"Meghívtam Willt, hogy csatlakozzon hozzánk és velünk tréningezzen ezen a héten, nagyszerû látni, hogy visszatért" - mondta Southgate a theFA.com-nak. "Sérülést szenvedett, amikor tavaly egy angol utánpótlás meccsen játszott és szeretném, hogy azt érezné, most is a gondolataink között szerepel."

"Most tért vissza a Unitedbe, úgyhogy ha ez segít neki a felépülésben és a válogatott csapattársai újbóli megismerésében, akkor mi több, mint boldogok vagyunk ezzel a segítséggel."

 


Keane - kinek ikertestvére, Michael szintén az U21-es nemzeti csapat tagja - elmondta, a korábbi válogatott meccsek során is szerepelt már Southgate gondolataiban.

"A legutóbbi játékok kapcsán is felvette a kapcsolatot Anglia a klubbal és rólam kérdezgettek, de a United azt akarta, hogy itt legyek és csak az edzéseken elvégzett munkámra koncentráljak. Ami érthetõ is" - nyilatkozta a csatár a ManUtd.com-nak.

"Mike dolgozott már Gareth Southgate-tel, az új edzõvel és elmondása szerint nagyon jó, élvezetes volt a munka. Nagyon várom már, hogy része legyek ennek a felkészülésnek, ami egy újabb lépcsõfokot jelent számomra és egy esélyt a bizonyításra."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!