Cleverley: Versenyben vagyunk

Tom Cleverley szerint azután, hogy a bajnok legyõzte a listavezetõ Arsenalt vasárnap és feljött az ötödik helyre a tabellán, ismét komolyan számolni kell vele.


A Vörös Ördögök öt ponttal maradnak el az Ágyúsoktól és csak egy ponttal állnak a Chelsea mögött úgy, hogy a Manchester City csapatát megelõzték, mely a hétvégi, meglepõ vereségével a nyolcadik helyre esett vissza.

A vasárnapi rangadóra Cleverley a szünetben állt be Nemanja Vidic helyett és hozzájárult ahhoz, hogy Robin van Persie fejese után kitartó teljesítménnyel gyõzelmet szerezzen David Moyes csapata.

"Látva a hétvégi eredményeket, tudtuk, hogy ez extra fontos három pont volt" - mondta az angol középpályás. "Végül sikerült behúznunk ezt, nagyszerû védekezõ teljesítmény volt. Ráadásul volt néhány lehetõségünk arra is, hogy lezárjuk a meccset."

 


"Nem akartuk, hogy az Arsenal 11 ponttal elhúzzon. Ez az eredmény visszahozott minket a versenybe és önbizalomnövelõ is volt. Nagy gyõzelem ez számunkra, a City elõtt vagyunk és nem sokkal a Chelsea mögött. Sõt, az elsõ 11 forduló során már néhány nagy csatát is letudhatunk."

"Biztos vagyok abban, hogy képesek vagyunk egy jó sorozatra és egyenesen az élre tudunk ugrani. Mindenki ezt jósolta a szezon elején - mindenki javul, ez pedig egy igazán versengõ szezont hoz."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!