Evans hálás a szurkolóknak

Jonny Evans szerint az Arsenal elleni mérkõzésen az Old Trafford atmoszférája az eddigi legemlékezetesebb volt, amit valaha is tapasztalt.


 Evans nem gyõzte dicsérni a szurkolókat, akik a - Robin van Persie góljának köszönhetõen három pontot érõ - mérkõzést elképesztõ módon szurkolták végig.

 
"Csodálatos volt. A legjobb volt amit valaha tapasztaltam, talán csak a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen lehetett ugyanezt érezni" - mondta Evans a MUTV-nek. "Már a kezdetektõl nagyon hangosak voltak a szurkolók és igazán élvezetes volt így játszani. A játék tempója és szelleme is nagyon jó volt."
 
Ha a United kikapott volna az Ágyúsoktól, az tizenegy pontos hátrányt jelentett volna hozzájuk képest, ezért Evans szerint nem volt kérdés, hogy ezt a meccset mindenképpen meg kellett nyerni.
 
"Nagyon fontos eredmény ez számunkra, mivel az Arsenal jelenleg a tabella elsõ helyén áll" - tette hozzá. "A Liverpool-t leszámítva mindenki pontokat veszített körülöttünk, ezért is számít most ennyire ez a három pont. Jó teljesítményt kellett nyújtanunk ahhoz, hogy nyerjünk, és ezt meg is tettük."
 
 
"Nehéz volt a szezonkezdet és beszéltünk is errõl. Szeretnénk a karácsonyi idõszakban az elsõ hely közelébe kerülni. Tudjuk, hogy mindig sikerül jól befejezni a szezont. A tapasztalat a mi oldalunkon áll, ráadásul hatalmas történelme van a klubnak, szóval úgy gondolom, hogy nem állunk rosszul most."
 
Evans társa a védelem tengelyében Nemanja Vidic volt az elsõ félidõben, majd miután a sérülése miatt a szerb nem tudta folytatni a játékot, Phil Jones lett Evans párja. Az északír védõ szerint a masszív védelem nagyon sokat jelentett a Vörös Ördögöknek.
 
"Egy mérkõzésen sem szeretnénk gólt kapni" - mondta. "Egységesen védekeztünk és nagyon jól végezte mindenki a feladatát. Remek volt az elsõ félidõ. Sajnos Nemanja megsérült, így Phil Jones került a helyére, aki alapvetõen középhátvéd, szóval ez nem okozott problémát nekünk. Csapatként remekül helytálltunk. Nagy mértékben sikerült lekorlátozni a lehetõségeiket."
 
Eközben Wayne Rooney minden egyes mozdulatával közelebb került ahhoz, hogy megválasszák õt a mérkõzés legjobbjának. Csakúgy mint Evans, õ is mindent beleadott a vasárnapi játékába.
 
"Hihetetlen energiákat mozgósított és elképsztõ, hogy mennyit dolgozott egész meccsen. Kiváló teljesítményt nyújtott és ezért rengeteget gyakorolt edzésen. Ennek meg is lett az eredménye."
 
"Ez nagyon sokat jelentett az egész csapatnak. Be kell vonni õt a játékba. Minden labdáért megdolgozik. Élvezi ha hátra jöhet és szerelhet. Ez az amiben folyamatosan fejlõdik. És ahogyan azt a mérkõzésen is láthattuk, ha ekkora erõbedobással játszik, annak megvan az eredménye."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!