Nani Zahát és Januzajt dícséri

A Manchester United szélsõje, Nani szerint Adnan Januzajban és Wilfried Zahában is megvan minden ami ahhoz kell, hogy sztárok legyenek az Old Traffordon.


A két fiatal játékos már debütált ebben a szezonban a Vörös Ördögök színeiben ami továbbra is erõsíti a klubnak azt a hosszú történelemmel bíró hagyományát, ami szerint folyamatosan beépítik a fiatalokat az elsõ csapatba. Januzaj most lett különösen népszerû, ráadásul októberben a hónap játékosának is megszavazták a szurkolók a klub hivatalos honlapján és a Twitteren is.

 
Nani - aki hét trófeát nyert a klubbal amióta 2007-ben csatlakozott a Unitedhez, és 40 gólt szerzett 222 meccsen - nem gyõzi dícsérni a középpályás kollégáit, és azt mondja nincs meglepõdve azon, hogy ennyire elõtérbe kerültek a 2013/14-es szezonban.
 
"Mind a ketten remek focisták és bebizonyították, hogy lehet rájuk számítani" - mondta Nani egy exkluzív interjú keretében a ManUtd.com-nak.
 
"Ráadásul remek személyisége van mind a kettõjüknek."
 
"Megkapták a lehetõséget, hogy szerepeljenek az elsõ csapatban és éltek ezzel a lehetõséggel, mert kiváló képességekkel rendelkeznek. Teljesen helyénvaló, hogy a fiatal játékosok bizonyítani akarnak, fõleg ha megvan ehhez a megfelelõ személyiségük és a megfelelõ mentalitásuk."
 
 
Nani jelenleg nemzetközi kötelezettségeinek tesz eleget Portugáliával, pénteken ugyanis Svédországgal kell megmérkõzniük a vb-pótselejtezõ odavágóján. A szélsõ eltökélt, hogy jól szerepeljenek, fõleg miután Õ volt a válogatott kapitánya a legutóbbi Luxemburg elleni 3-0-ás gyõzelem alkalmával.
 
"Csak a meccsre koncentrálok" - mondta a huszonhat éves középpályás.
 
"Tudjuk, hogy ez egy nagyon fontos mérkõzés a számunkra, és kiakarunk jutni a világbajnokságra. Meglátjuk, hogy mi fog történni, de minden tõlünk telhetõt megfogunk tenni mind a két találkozón és megpróbálunk nyerni."
 
"Büszke pillanat volt a számomra amikor megkaptam a kapitányi karszalagot, de a legfontosabb mégis az a bizalom volt amit a menedzseremtõl kaptam."
 
"Minden csapattársam tisztel, ezért kaptam meg a karszalagot. Ennek ellenére az volt a lényeg, hogy megnyertük azt a mérkõzést. Jól játszottam a válogatottban, remélhetõleg ezt tudom folytatni, és segíthetek a csapatnak kijutni Brazíliába."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!