Rooney válaszol a szurkolók kérdéseire

A United Review exkluzív interjút készített Wayne Rooneyval, és ennek keretében a klub hivatalos Google+ oldalának a követõi is feltehették a saját kérdéseiket a Vörös Ördögök csatárának.


Mi zajlik le benned egy nagy mérkõzés elõtt? - James Tufnell

Ugyanaz mint minden más mérkõzés elõtt. Természetesen egy kicsit ideges vagy, de mindenekelõtt alig várod, hogy már a pályán legyél és elkezdõdjön a meccs. Abban a pillanatban azt elemzem a fejemben, hogy hogyan fogok játszani, hogyan fogok helyezkedni, és újra átfutok bizonyos ötleteken és utasításokon. Viszont ahogy elkezdõdik a mérkõzés, csak játszol, ahogy tudsz.
 
Melyik a kedvenc emléked az Arsenal elleni meccsekrõl? - Lucy Chadderton
Az elsõ meccsemen amit az Arsenal ellen játszottam a United színeiben 2-0-ra nyertünk és ezzel szakítottuk meg az akkor már 49 mérkõzés óta tartó veretlenségi sorozatukat (2004 október). Ez a tizenkilencedik születésnapomon volt. Én lõttem az egyik gólt, a másodikat pedig Ruud (van Nistelrooy) szerezte büntetõbõl ami után úgy ünnepelt mint egy õrült. Azelõtt kihagyott egy büntetõt, ezért akkor törtek a felszínre az érzelmei. Nagyszerû gyõzelem volt ez az Arsenal ellen. Volt azóta jó pár nagyszerû meccsünk, de ez igazán kiemelkedõ.
 
 
A Unitednek mindig az a célja, hogy minden fronton versenyben legyen, de ha csak egy trófeát nyerhetnél meg, melyiket választanád? - Omar Othman 
Mindig is azt mondtam, hogy a legfontosabb trófea - akármelyik szezonról legyen is szó - a Premier League. Ez a hazai bajnokságod és ez dönti el, hogy melyik volt a legjobb csapat a szezonban. Ez az elsõ számú cél, ezt akarjuk megnyerni.
 
Milyen fajta gólokat szeretsz a legszívesebben szerezni? -  Imon Khan
Remek érzés látványos gólokat szerezni, de a Fulham elleni találatom jó példája annak, hogy igazából milyeneket szeretek lõni. Középcsatárként néha sokkal nagyobb élményt jelent olyan gólt rúgni amikor jól futsz fel és megpróbálod kiszagolni a lehetõséget az ötösön belül, mert ott rengeteg gólt lehet szerezni. Ez nagyon fontos ha ebben a pozícióban játszol. Nagyszerû amikor ezek összejönnek.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!