Nani közelebb került Brazíliához

Portugália egy lépéssel közelebb került a Brazíliában megrendezendõ világbajnoksághoz, miután hazai pályán szûkös, 1-0-ás gyõzelmet aratott a pótselejtezõ elsõ meccsén Svédország ellen.


A United szélsõje kivette részét a gyõzelembõl és a gólhoz is közel járt, azonban Andreas Isaksson nagyszerû védéssel hárította próbálkozását. Megjósolható volt, hogy az egykori Vörös Ördög, Cristiano Ronaldo gólja hozta meg a létfontosságú gyõzelmet. Ronaldo nyolc perccel a találkozó vége elõtt talált a hálóba, majd utána nem sokkal egy lövése a felsõ lécen csattant.

 


Patrice Evra és Franciaország fárasztó csata elé néz, miután Ukrajnában 2-0-ra kikaptak a pótselejtezõ elsõ felvonásában. Roman Zozulya alig több, mint egy óra játék után megszerezte a vezetést, majd Andriy Yarmolenko büntetõje utáni eredmény komoly elõnyt jelent Ukrajnának a keddi visszavágóra nézve, melyet Párizsban játszanak majd. A tegnapi összecsapást mindkét csapat tíz emberrel fejezte be, Laurent Koscielny és Oleksandr Kucher is piros lapot kapott a találkozó végén.

Eközben Anglia a Wembley-ben kapott ki 2-0-ra Chilétõl barátságos mérkõzésen. Mindkét gólt a Barcelona sztárja, Alexis Sanchez lõtte. A középsõ védõként játszó Phil Jones az elsõ félidõben kétszer is közel járt ahhoz, hogy betaláljon az ellenfél hálójába, azonban sem fejese, sem perdítése nem kötött ki a kapuban. A találkozó 57. percében Jones-t Chris Smalling váltotta.

Wayne Rooney végig a pályán volt és Adam Lallanát egyszer helyzetbe hozta, míg Tom Cleverley az utolsó 20 percre kapott játéklehetõséget.

Jonny Evans 90 percet játszott Adanában, ahol a törökök egy góllal legyõzték Észak-Írországot. Az egyetlen gólt Mevlut Erding szerezte az elsõ félidõ végéhez közeledve.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!