Rooney: Jó érzés legyõzni a németeket

Wayne Rooney szerint különösen édes érzés lenne, ha kedden Angliának sikerülne legyõznie régi ellenfelét, Németországot.


A két nemzet elsõ alkalommal találkozik a 2010-es világbajnokság nyolcaddöntõje óta, így a háromoroszlánosok számára most adódik lehetõség visszavágni az akkor elszenvedett 4-1-es vereségért, valamint alkalmuk adódik, hogy a pénteki, Chile elleni 0-2 után javítsanak.

"Öröm legyõzni valakit, de különösen öröm a németeket legyõzni. Mindig jó, ha nyerünk ellenük" - mondta Rooney.

"Nagyszerû, ha nagy csapatot gyûrsz le. Amikor elvertük a brazilokat (februárban), az nagy lökést adott mindenkinek, majd ugyancsak ellenük, de már idegenben elért döntetlen is remek eredmény volt számunkra."

"Fontos, hogy megpróbáljuk megnyerni a mérkõzést, de azt gondolom, fontos az is, hogy megpróbáljuk visszaadni a pályán azt, amit a menedzser kér tõlünk."

 


"Chile ellen csináltunk pár jó dolgot, de meglepett minket az, ahogy játszottak. De ez már a múlt, azt várom, hogy a keddi meccs jöjjön. Teljesen más mérkõzés lesz ez, sokkal megszokottabb, mert a németek hasonló játékot játszanak, mint amit a Premier League-ben megszoktunk."

"Nagyszerû csapatot alkotnak, van néhány kiváló játékosuk, nagy próba lesz ez számunkra. A legnagyobb erõsségük, hogy egy csapatot alkotnak. Mindenki tudja a dolgát, ezért olyan nehéz játszani ellenük."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!