Lindegaard Woods kapusedzõt dícséri

Anders Lindegaard a United kapusedzõjét, Chris Woods-t dícséri, és az eddigi tapasztalatait Anglia egykori elsõ számû kapusával úgy jellemzi mint "világklasszis".


Woods-t az egykori Everton menedzser, David Moyes hozta az Old Traffordra még nyáron, azóta pedig az 54 éves hálóõr azon dolgozik, hogy átadja a tudását és terjedelmes szakértelmét a Vörös Ördögök tehetséges kapusainak az Aon Edzõközpontban.

 
A ManUtd.com-mal készített exkluzív interjúban Lindegaard felfedte a részleteket az új mentorával való kapcsolatáról, és elmondta, hogy miért is élvezi az életet a Nottingham Forest, a Norwich City és a Rangers egykori kapusának a kezei alatt.
 
"Õ egyértelmûen világklasszis szintet képvisel" - mondta Anders.
 
 
"Már az elsõ nap óta jó benyomásom volt Chris-rõl. Edzõként, és mint emberként is van benne valami plusz. Nagyon nyugodt, és hisz magában és hisz abban is amire képes."
 
"Ha szerinte valami helyes, abban egyáltalán nem kételkedik, semmit nem kérdõjelez meg amit csinál, egyszerûen csak száz százalékban hisz magában. Ez igazán érezhetõ, és minket, kapusokat ez megnyugtat. Edzõként és magánszemélyként is elég laza természete van, ezért élvezem a vele való munkát."
 
"A légkör nagyon jó az edzéseken, bõven van lehetõség hülyéskedni és viccelõdni, de amikor dolgozni kell, akkor csak arra koncentrálunk, nincs semmi más. Már a puszta jelenléte is arra ösztönöz, hogy mindent bele adjál. Igazán lenyûgözött. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!