Keane ismét betalált

Michael Keane sorozatban második mérkõzésén is betalált az angol U21-es válogatottban, ezúttal San Marino ellen indította meg a gólgyártást.


A fiatal védõ éppen San Marino ellen szerezte elsõ gólját ezen a szinten és most is sikerült betalálni a kapujukba Shrewsbury-ben, a Greenhous Meadow Stadium gyepén. A mérkõzésen az angolok gólarányt növeltek, hiszen 9-0-val robogtak át ellenfelükön.

Miután elõzõ héten a finnek ellen fejessel megszerezte a vezetést, Keane ismét fejessel vette be az ellenfél kapuját és ismét az õ gólja nyitotta meg a gólcsapot. Ezúttal a 13. percben Tom Ince szögletét bólintotta a hálóba. Két perccel késõbb a liverpooli Raheem Sterling kettõre növelte a hazai elõnyt, majd a Burnley csatára, Danny Ings, a Southampton középpályása, James Ward-Prowse, és a blackpooli Ince is eredményes volt a szünet elõtt.

 


Fordulás után Ings és Sterling ismét betalált, majd az Arsenal védõje, Carl Jenkinson is feliratkozott a gólszerzõk közé egy óra játékot követõen. Ezután már nem jöttek olyen ütemben a gólok, San Marino az utolsó 30 percben csak egy gólt kapott, ám az - amit a Derby középpályása, Will Hughes szerzett - azt jelentette, az angol U21-es válogatott kilenc gólt lõtt egy meccsen, amire még nem volt példa. Ugyanis az eddigi legnagyobb siker a finnek elleni 8-1-es diadal volt még 1977-bõl.

Keane csapattársai közül Jesse Lingard kapott lehetõséget, õ végig a pályán volt, Wilfried Zaha azonban csak a padról nézhette a találkozót.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!