Smalling a védelem közepén akar játszani

Chris Smalling úgy akar kimenni a világbajnokságra, hogy az angol válogatott középsõ védõjeként számolnak vele.


A Manchester United védõje Phil Jagielkával párban a védelem közepén szerepelt a németektõl elszenvedett 1-0-ás vereség során. Chris azonban több alkalommal is játszott a hátsó négyes jobb szélén a klubjában és a nemzeti csapatban is és bevallja, ez a sokoldalúság még hasznára lehet a Brazíliába utazó keret összeállításakor.

"Ha ez a kis extra dolog mellettem szól akkor igen, ez számít majd, de úgy szeretnék kimenni, hogy középhátvédként számolnak velem - ez a legfõbb dolog számomra" - nyilatkozta Smalling a Sky Sports News-nak.

"Belsõ védõ a természetes posztom, élvezek ott játszani."

 


Smalling szerint az angolok rengeteg pozitívummal gazdagodnak a németektõl elszenvedett vereségbõl.

"Összességében jól teljesítettünk az elsõ félidõben. A gól azonban kissé hátráltatott minket. Nagy csapatuk volt itt, amit ki is használtak. Jól játszottunk, de ez nem sokat ért. Azt hiszem, Németország az egyik esélyese ennek a világbajnokságnak."

"Nagy nemzetet alkotnak. Nem tudom, milyen messze vagyunk tõlük. Nem állt rendelkezésükre minden játékos, ahogy nálunk sem, így mindkét fél sokkal többre képes. Megízleltük az ilyen csapatok elleni játékot. Ez segíteni fog abban, hogy még élesebbek legyünk majd, amikor márciusban ismét találkozunk. Lelkesnek kell lennünk, nagyon várjuk már a nyarat."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!