Thomas bízik Fellainiben

A Manchester United egykori középpályása, Mickey Thomas abban bízik, hogy Marouane Fellaini kitölti az ûrt, amit Michael Carrick sérülése okozott a csapatnál.


Thomas - aki immár az MUTV rendszeres tudósítója - úgy véli, Carrick kiesése lehetõséget adhat Fellaininek a ragyogásra és hiszi, hogy a belga fizikális képességei segítik a Vörös Ördögöket abban, hogy kiterjesszék veretlenségi sorozatukat.

"A középpálya döntõ fontosságú, nekünk ezen a területen kell megnyernünk minden meccset" - mondta a walesi a ManUtd.com-nak. "Carrick kiesésével érdekes lesz látni, ki játszik majd a középpályán."

"Személy szerint azt gondolom, Fellaini megkapja a lehetõséget, hogy remekül teljesíthessen. Amikor az Evertonnál volt, 2012-ben az Old Traffordon mutatott teljesítménye [4-4-es döntetlen során] ténylegesen elvette a bajnoki címet a Unitedtõl. Õ biztosítja az agressziót a középpályán, amire szükségünk van."

 


Az egykori játékos Antonio Valencia jelenlegi teljesítményét is dicséri és úgy érzi, az equadori szélsõ és a belga középpályás döntõ fontosságú játékossá válhat a bajnoknál, mely sûrû karácsonyi program felé közeledik.

"A United egy jó formában teljesített sorozathoz tér vissza" - folytatta Thomas. "Valencia kezd jól játszani és nagy hatással lenni a meccsekre, de az emberek nem igazán emlegetik meg ezt. Kezdi visszanyerni az önbizalmát, jól bánik a labdával, amit imádok nézni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!