EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - október

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. október hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. júliusában a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • Sisina
  • Pozsi94
  • zsolti131

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. októberében: zsolti131!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
Név szavazat %
Sisina 12 16,4
Pozsi94 19 26,0
zsolti131 42 57,6
összesen 73 100,0

 

 

Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Biró Zsolt vagyok, nagyváradi (Románia) lakos, 23 éves, jelenleg épp munkanélküli.


Hogyan lettél Vörös Ördög?

Hát... talán magam sem tudom, de annyi biztos, hogy a 2006-os VB után lettem az. Volt az a bizonyos összezördülés Rooney és Ronaldo között és talán a kommentátor olyasmit mondhatott, hogy lesznek bajok a Manchester Unitednél, ha nem békülnek ki, azt hiszem ez lehetett a kiváló ok. Aztán a 2006/2007-es szezon elejétõl kezdtem nézni a csapat meccseit (a Eurosport2-õn), és azóta vallom magam Manchester United rajongónak.


Hogy érintett Téged Sir Alex Ferguson visszavonulása?
Gyanútlanul felléptem az oldalra és láttam, hogy egyik cikk hozzászólásainál írták, hogy úgy néz ki az öreg visszavonul, aztán jött a következõ hsz, hogy kész, hivatalos. Nem nagyon tudtam mit mondani, túl nagy volt a sokk. Aztán nem érdekelt, hogy ki lesz az utód, mert nem SAF lesz az.

Ki a kedvenced jelenlegi keretbõl, és miért?
Wayne Rooney, egyszerûen imádom és kész. Persze, amiket az elmúlt években mûvelt nekem sem tetszettek, fõleg az idei. Nagy nehezen, de lenyomtam a torkomon és nagyon remélem nem megy sehova és itt fejezi be, max levezetni visszamehet az Evertonba, ezt megengedem.

Mit szólsz Marouane Fellaini érkezéséhez?
Régebben nem kedveltem, mert sokszor sportszerûtlen volt, de aztán mikor komolyabban szóba hozták velünk már nem bántam volna, ha jön. Arra számítottam a Carrick-Fellaini kettõs egy nagyon erõs középpálya lehet, egyelõre a belga még nem teljesít úgy ahogy vártam, de biztos vagyok benne, hogy belerázódik hamarosan.

Ha személyesen találkozhatnál Paul Scholes-szal, mi lenne az elsõ kérdés, amit feltennél számára?
Hú, ez nehéz kérdés... így nem is tudok rá válaszolni, hanem a kérdésbõl kérés csinálnék és megkérném jöjjön vissza, ha csak erre a szezonra is. Szerintem rengetegen vagyunk, akik még elnézegetnék a pályán és 4-5-1-es felállásban, úgy, hogy van mögötte két kp és nem kellene védekeznie, talán még megállná a helyét.

Ha te lennél a menedzser, kit/kiket igazoltál volna le a klubhoz?
Ha én lennék a menedzser... nem tudom, hogy hoztam volna bárkit is a belgán kívül. Támadó poszton elegen vagyunk, sõt sokan is, kapus sem kell, védelemben is megvagyunk, aztán a középpályára a sokak által áhított kreatív játékos... nem tudom ki lehettet volna/lehetne aki mozdítható is, nem nagyon van ilyen. Tehát Fellainin kívül nem igazoltam volna (maximum a belga helyett Songot a Barcaból).

Mit vársz a Chris Smalling idei szezonjától?
Azt várom, hogy elég lehetõséget kapjon (de ne a jobb oldalon) és Evans-szel alap cb kettõssé váljanak.

Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!
Mivel nem túl rég óta vagyok United rajongó, ezért csak azokból válogatok, akiket láttam is játszani. Edwin van der Sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra, Cristiano Ronaldo, Paul Scholes, Michael Carrick, Ryan Giggs, Wayne Rooney, Danny Welbeck.

Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Elõször is szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a játékban és köszönom azoknak akik rám szavaztak. Õszintén szólva meglepett, mert csak ritkán szólok hozzá a fórumban vagy a cikkeknél, ezért nem gondoltam, hogy "ismernek"/emlékeznek rám, mert nálam mikor szavazok az az elsõdleges szempont, hogy felidézem többnyire egyetértek az adott személy hozzászólásaival vagy sem.

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Csak pozitívan tudok nyilatkozni az oldalról. Nagyjából három éve látogatom az oldalt (azt hiszem). Mikor elõször magyar nyelvû United-es oldalt tekintettem meg az egy másik oldal volt (azt hiszem ennek az oldalnak a riválisa), majd elkezdtem a manutdfanatics-ot is követni aztán azt egyre kevesebbet olvastam míg teljesen  "kikopott" és csak a fanatics maradt. Azt hiszem ennél nem nagyon kell jobb vélemény. Egyszerûen mindenben minõségi, ezért hatalmas gratuláció jár minenkinek, aki bármit is hozzátesz ehhez a remek rajongói oldalhoz, ami szerintem már nem csak egy rajongói oldal, hanem több.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!