Büttner válogatott lenne

A Manchester United védõje, Alexander Büttner arra törekszik, hogy a holland válogatottba kerüljön és reméli, hogy az Old Traffordon elért folyamatos fejlõdés segítségére lesz célja elérésében.


A szívós bekk - aki nem szerepelt a legutóbbi válogatott mérkõzéseken - az MUTV-nek adott exkluzív interjúban fedte fel azon törekvését, hogy a legmagasabb szinten képviselhesse hazáját.

"Mikor a holland válogatottat nézem, az bátorítást ad nekem" - mondta Büttner. "Nagyon szeretnék a hazámért játszani. Az egész arról szól, hogy kivárom az esélyt és ha eljön, megragadom."

Bár szeretne a válogatottban szerepelni, Alex tudja, hogy ezt elérje, ahhoz a klubjában is többet kell szerepelnie. Miután a Norwich City elleni Ligakupa találkozón kezdõ volt, a védõ abban bízik, a 4-0-ás diadallal zárult meccsen mutatott teljesítményére építhet a rendszeres játéklehetõség elérése érdekében.

 


"Több mérkõzésen kell játszanom ahhoz, hogy betörhessek a nemzeti csapatba. Remélem, hogy hamarosan megkapom az esélyeimet. Ki akarom érdemelni a válogatottságot és hiszem, hogy ki is tudom."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!