Moyes a jövõre tervez

A Manchester United menedzsere, David Moyes azt mondja, minden lehetséges januári átigazolás a hosszú távú terveket tartja majd szem elõtt.


Az új év érkeztével a kluboknak egy hónapjuk lesz arra, hogy megerõsítsék csapatukat, ám Moyes nem keres olyan játékosokat, akik gyors erõsítést jelentenek, hanem olyan játékosokra hajt, akikkel hosszú távon lehet számolni az Old Traffordon.

"Ennél a klubnál mindig hosszú távra tervezünk" - nyilatkozta Moyes riportereknek. "Arra gondolok, hogy olyan csapatunk legyen, amelyik a Bajnokok Ligájában harcol és 4-5 év alatt mindig a Premier League elsõségért megy."

"Itt folyamatos építkezésnek kell lenni. Továbbra is arra figyelünk, hogy ezt tegyük. Egy átigazolási idõszak alatt nem lehet mindent megváltoztatni. Erre kettõ, három vagy négy idõszak kell. A januári átigazolásról úgy beszélni, hogy minden problémát meg lehet oldani, az hatalmas tévedés."

 


Moyes hozzátette, bár a közeljövõben is szeretné erõsíteni csapatát, nem siettetné az átigazolásokat és a megfelelõ típusú játékosokat akarja szerzõdtetni.

"Nem vagyok az, aki azt mondja, nem veszünk senkit januárban" - folytatta. "Ha lehetõség lesz, megpróbálunk igazolni, de a kritériumoknak meg kell felelnie a kiszemelteknek. Ha nem sikerül, várni fogunk nyárig, hátha akkor sikerül vásárolnunk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!