A társak örülnek Carricknek

Rio Ferdinand és Anderson is örömének adott hangot, mikor meglátták, hogy Michael Carrick kiterjesztette manchesteri tartózkodását.


A klub pénteken erõsítette meg, hogy az angol válogatott középpályás 2015 júniusáig meghosszabbította szerzõdését, melyhez egy év opciós jog is párosul.

Ferdinand és Anderson is hiszi, jó hír ez a Vörös Ördögök számára és nagyon várják már, hogy Carrick néhány héten belül visszatérjen a csapatba, felépülve Achilles-sérülésébõl.

"Vannak olyan játékosok, akiket akkor kezdenek méltányolni, amikor sérülés miatt kiesnek, és Michael ebbe a kategóriába tartozik" - magyarázta Rio az MUTV-nek adott nyilatkozatában. "

"Éveken át fantasztikus volt számunkra. Sajnos most összeszedett egy sérülést, de nagyon örülök, hogy aláírt még pár évre. Fontos tagja a csapatunknak."

 


Anderson is ugyanígy vélekedik, hozzátéve: "Mindenki tudja, Michael egy minõségi játékos, fontos a csapat számára és olyan valaki, akitõl rengeteget tanulok."

"Nagyon tapasztalt - sok évet lejátszott a Premier League-ben és mindig ott van, hogy segítse a csapatot, társait. Nagyon örülök ennek [a szezõdés meghosszabbításának], nagyon megérdemelte."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!