Shinji hiányának oka

David Moyes elmondta, hogy Shinji Kagawa a japán válogatottban szerzett sérülése miatt nem játszhatott a mai találkozón.


Kagawa azon "négy-öt kulcsjátékos" egyike, akik sérülés miatt hiányoztak a Manchester United csapatából. Ide tartozik még Nemanja Vidic, Robin van Persie, Phil Jones és Michael Carrick is.

 
Mialatt Kagawa Japán mindkét barátságos mérkõzésén szerepett kapott, addig Robin van Persie a hollandok egyik meccsén sem lépett pályára.
 
 
Jones talán már bevethetõ lesz a szerdai Bajnokok Ligája mérkõzésen, ahol Marouane Fellaini - piros lapja miatt - biztosan nem jut majd szerephez.
 
"Kagawa a japán válogatottban sérült meg" - mondta Moyes a mai mérkõzés utáni sajtótájékoztatón. "A lábfején van néhány zúzódás, de nem tûnik túl vészesnek."
 
"Robinnak ágyéksérülése van jelenleg, a lábujjai már jól vannak. Nagyon reméljük, hogy õ és Nemanja a rendelkezésünkre fognak állni, amilyen hamar csak lehetséges. Személy szerint azt remélem, hogy szerdán már mindketten szerepelhetnek, de nem tudok semmi biztosat mondani."
 
Amikor Phil Jones állapotáról kérdezték, a menedzser így reagált:
 
"Talán már pályára léphet szerdán. Nem tûnik olyan súlyosnak, mint elsõ ránézésre. Nincs messze attól, hogy teljesen rendbe jöjjön. Ágyéksérüléssel küzd jelenleg."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!