Ferdinand pozitív marad

Rio Ferdinand ugyanolyan csalódott mint bárki más a Cardiff City elleni 2-2-es döntetlen után, de megpróbál pozitív maradni a vasárnapi eredmény után.


Wayne Rooney és Patrice Evra elsõ félidõben szerzett góljai ellenére, a Vörös Ördögök nem tudták megszerezni a három pontot Kim Bo-Kyung hosszabbításban szerzett egyenlítõ találata miatt.

 
A bajnokok elismerték, hogy már hamarabb be kellett volna biztosítani a gyõzelmet, Ferdinand mégis ragaszkodik hozzá, hogy nem kell ezt olyan nagy szerencsétlenségként elkönyvelni.
 
"Nyerni akartunk, ezért csalódottak vagyunk, hogy ez nem jött össze, de más nagy klubok is fognak itt pontokat veszíteni" - mondta Rio.
 
"Nem örülünk, hogy nem tudtuk rendesen lezárni a meccset, de ha a szezon végén visszatekintünk erre a mérkõzésre, talán azt tudjuk majd mondani, hogy egy pontot nyertünk, nem pedig kettõt vesztettünk."
 
"A Cardiff egyenlítõ gólja elõtti szabadrúgás volt az utolsó a meccsen, amit nem kellett volna összehozni, ráadásul nem védekeztünk megfelelõen. Ez már elõfordult egy párszor ebben a szezonban, ezért ezt orvosolnunk kell."
 
 
"Egyelõre még mindig nem osztották ki az érmeket, szóval ameddig látótávolságon belül vagyunk, addig nem számít, hogy hogyan néz ki a tabella. Továbbra is azon vagyunk, hogy pontokat szerezzünk, elõnyre tegyünk szert és, hogy feljebb lépjünk a tabellán."
 
A Unitednek muszáj máris a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre koncentrálni, ahol a gyõzelem az egyenes kieséses szakaszba való továbbjutást jelentené.
 
"Be akarjuk fejezni a munkát, korán bizosra menni, hogy visszatudjunk térni a Premier League-be ahol már semmi sem tudná elvonni a figyelmünket" - fûzte hozzá Ferdinand.
 
"Egy jól felkészült csapatról van szó, ezért nem lesz egyszerû, de több mint képesek vagyunk a gyõzelemre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!