Moyes bizakodó Fletcherrel kapcsolatosan

David Moyes szerint Darren Fletchernek még többet kell játszania az U21-es mérkõzéseken, mielõtt lehetne rá számítani az elsõ csapatban.


Még novemberben, a középpályás már végigjátszott egy meccset Warren Joyce csapatában, ami az elsõ teljes mérkõzése volt a szezonban. Fletcher azért küzd, hogy visszatudjon térni a verseny szintû futballhoz a krónikus bélbetegsége miatti kényszerpihenõ után.

 
A huszonkilenc éves játékos legutolsó felnõtt szereplése 2012-ben a Boxing Day-en volt (december 26.) a Newcastle United ellen, de mostanra már sikerült részt vennie egy pár U21-es mérkõzésen Warren Joyce keretében, túlkoros játékosként.
 
Moyes ugyan nem fogja megtippelni, hogy mikorra várható a skót játékos visszatérése a csapatába, azt azért megerõsítette, hogy Fletcher nagyon jó úton halad.
 
 
"Nem hiszem, hogy már készen állna" - mondta a menedzser.
 
"Még van egy kis feladata az utánpótlás meccseket illetõen. Nagyszerû dolog azt látni, hogy rendszeresen edz, ez egy jó jel. Ismét kezd úgy kinézni mint egy igazi labdarúgó, és ez már önmagában is egy nagy plusz a számára."
 
"Az állapota miatt nem szeretném kijelenteni, hogy mikor fog pontosan visszatérni. Ez egy olyan folyamat aminek idõt kell adni. Keményen edz, és egyre jobban néz ki, mi pedig azon leszünk, hogy ezt a jó folyamatot megpróbáljuk továbbra is fenntartani. Nagyon nem szeretnék konkrét idõpontot mondani, mert akkor az orvosokkal is egyeztetnem kellene, hogy minden a terv szerint halad-e."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!