Hárman már edzésbe álltak

Rafael, Phil Jones és Nemanja Vidic is részt vett a mai edzésen, készülve a holnapi, Bayer Leverkusen elleni összecsapásra.


Mindhárom játékos kihagyta a vasárnap 2-2-re végzõdõ, Cardiff City elleni bajnokit, de a Bajnokok Ligája mérkõzésre bevethetõ állapotban lehetnek David Moyes számára.

Rafael a Fulham felett aratott 3-1-es siker óta hiányzott, hiszen fájt a bokája, míg Vidic az Arsenal elleni rangadón szenvedett agyrázkódást, Jones pedig az angol válogatottnál szedett össze kisebb sérülést.

Marouane Fellaini és Darren Fletcher is részt vett az edzésen, de õk biztosan nem lépnek pályára a BayArenában. Fellaini eltiltás miatt marad ki, Fletcherrel pedig még nem számolhat a menedzser.

 


David Moyes menedzser a mai napon tart sajtótájékoztatót a találkozó elõtt, mely nagy teszt lesz egy olyan csapat ellen, amely a Bundesliga második helyén áll. A BL A-csportját a manchesteriek vezetik, egy ponttal szerdai ellenfelük elõtt, a harmadik helyen újabb két pont hátrányban a Shakhtar Donetsk tanyázik.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!