Smalling: Wayne egy igazi gyõztes

A Manchester United védõje, Chris Smalling dicséretekkel halmozta el csapattársát, Wayne Rooney-t és azt várja tõle, hogy rendkívül fontos szerepet tölt majd be a Bayer Leverkusen elleni összecsapáson, valamint a szezon további részében.


Rooney hétvégi gólja, melyet a Cardiff City-nek lõtt, már nyolcadik volt ebben a szezonban a csatár neve mellett és egyre közelebb kerül ahhoz, hogy õ legyen minden idõk legeredményesebb manchesteri játékosa, megdöntve Sir Bobby Charlton rekordját. Smalling nincs meglepve Rooney kiváló formája láttán és kifejtette, lenyûgözõ formája ok az, ahogy edzéseken dolgozik.

"Wayne egy top játékos, aki úgy edz, ahogy játszik" mondta Smalling a Leverkusen elleni meccs elõtti sajtótájékoztatón. "Amit szombat délután látsz, mi azzal találkozunk minden nap."

 


A védõ hozzátette, Rooney stílusa inspirálja a csapattársakat, miközben edzésen és mérkõzésen is segít bátorítást adni a többieknek.

"Látható az éhség és szenvedély a játékában, ami átterjed az egész öltözõre a mérkõzés elõtt, a szünetben és a találkozó után is. Õ egy született gyõztes és ez a tulajdonsága az egész csapatra hatással van."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!