Moyes felkészült a kemény próbára

A Manchester United ma úgy néz szembe a Bayer Leverkusennel, hogy biztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája legjobb 16 csapata között.


A Vörös Ördögök szeptemberben, a csoportkör elsõ meccsén 4-2-re legyõzték német ellenfelüket az Old Traffordon. Azonban Sami Hyypia csapata azóta elkerülte Európában a vereséget és csak egy ponttal van lemaradva David Moyes, csoportot vezetõ csapatától.

A Leverkusent hazai remek formája is löki, hiszen második helyen áll a Bundesligában, ráadásul a BayArenában március óta nem kapott ki. Annak ellenére, hogy a United 10 meccs óta veretlen, Moyes óvatos a szerdai ellenféllel.

"Mindig a következõ mérkõzés a legkeményebb erõpróba és a legfontosabb mérkõzés" - nyilatkozta a menedzser a találkozó elõtti sajtótájékoztatóján. "Nehéz lesz, mert a Leverkusen nagyszerû formában van. Amikor elõször láttam a csoportunkat, azt éreztem, a Shakhtar elleni, idegenbeli találkozó nagyon nehéz lesz és ez be is bizonyosodott. Egy remek formában játszó Leverkusen ellen lesz az utolsó idegenbeli mérkõzésünk, amit még egy mérkõzés követ."

 


Moyes ismerõs arccal néz szembe a technikai zónában, hiszen a Liverpool korábbi csapatkapitánya, Sami Hyypia a németek menedzser, akivel nagy csatákat élt meg, mikor még az Evertont irányította a United mostani fõnöke. Hyypia május óta irányítja a Bayert és lenyûgözõ, amit csapatával tett eddig a finn.

"Nagyon jó játékosa volt a Liverpoolnak. Jó munkát végez, a Leverkusen egy jó csapat, amelyik jól teljesít egy nagyon jó bajnokságban."

"Az elsõ ilyen állás soha nem könnyû és a legfontosabb ilyenkor, hogy kellõ mérkõzést nyerj meg, ami a posztodon tart, ezáltal tovább lehet javulni és Sami jelen pillanatban ezt be is mutatja."



 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!