Moyes élvezi a BL adta élményt

David Moyes úgy érzi, a Manchester United vezetõjének lenni a Bajnokok Ligájában nagyon élvezetes volt eddig, de nem ül a babérjain addig, míg csapata be nem biztosította továbbjutását a legjobb 16 csapat közé.


A United menedzsere számos pozitív eredményt hozott együttesével ebben a sorozatban, amivel jelenleg csoportja elsõ helyén áll. Egy gyõzelem ma a Bayer Leverkusen otthonában garantálná a helyet a kieséses szakaszra, de ha a Real Sociedad legyõzi a Shakhtart, úgy egy döntetlen is elég ehhez a manchesterieknek.

Moyes elmondása szerint a Unitednél mindenki eltökélt, hogy Németországban bevégezzék munkájukat és nagyon várják már a kihívást. "Ez egy nagyszerû versenysorozat, minden egyes mérkõzésen más dolgok voltak, amik nagyon érdekeltek - távol otthontól, vagy épp hazai pályán hogyan is játszanak" - magyarázta a menedzser.

"Nem akarom azt mondani [hogy azt kaptam ettõl, amit vártam], mert soha nem tudhatod, mire számíthatsz egy meccsen. Korábban voltam már a Bajnokok Ligájában, bár az Evertonnal kicsit más volt, de összességében nagyon élvezem az élményt."

 


"A csoport nagyon nyílt jelen állás szerint. A Real Sociedad otthonában nagyszerû lehetõségünk volt, hogy behúzzuk, de nem tettük meg. Nagy munkánk van itt Németországban. Meg akarjuk próbálni, hogy elvégezzük a feladatunkat. De tudjuk, hogy kemény meccsünk lesz. Ha az utolsó találkozóra marad a továbbjutás kiharcolása, akkor arra marad, de megpróbáljuk a lehetõ leghamarabb elvégezni a feladatunkat."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!