Kiessling figyelmeztetése

Stefan Kiessling figyelmeztette a Unitedet, hogy a Bayer Leverkusen egy egészen más arcát mutatja majd hazai pályán, mint amit mutatott az Old Traffodon.


Az elsõ mérkõzés második félidejében még 1-1-re is állt a két csapat, majd a United elhúzott és végül 4-2-re nyert. Azonban a BayArenában félelmetesnek tûnik a Leverkusen, amely hazai pályán a Bayern Münchentõl kapott ki legutóbb még márciusban, és jelenleg a Bundesliga második helyén áll.

Kiessling ebben a szezonban már 12 találatnál jár és nagy segítsége Sami Hyypia menedzsernek abban, hogy jól induljon uralkodása a gyógyszergyáriaknál, azonban a 29 éves csatár szívét még nyomja az Old Traffordon elszenvedett vereség.

"Amikor elõször velük játszottunk, túlzottan tiszteltük a Manchester Unitedet és nagyon idegesek voltunk" - mesélte Kiessling. "Azóta számos jó meccset játszottunk és kiváló eredményeket értünk el."

 


A Leverkusen ebben a szezonban lejátszott 9 hazai találkozójából egyet leszámítva mindet megnyerte és csak az uralkodó német bajnok és Bajnokok Ligája gyõztes Bayern München tudott egy pontot elcsenni a BayArenából. Eközben a United tíz mérkõzés óta nem szenvedett vereséget. Ha ma bármelyik gárda gyõz, az biztosan továbblép a legjobb 16 közé, bár ha a Real Sociedad legyõzi a Shakhtart, akkor egy döntetlen is elég a két csapatnak (Bayernek és a Unitednek) a biztos továbbjutáshoz.

"Otthon igazi erõt képviselünk. Ez a találkozó nem csak nekünk nagyon fontos, hanem nekik is" - tette hozzá a támadó.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!