Moyes élvezte ezt az estét

David Moyes úgy jellemezte a Bayer Leverkusen elleni 5-0-ás sikert, mint a legjobb teljesítmény azóta, hogy átvette a Manchester United irányítását.


 A Vörös Ördögök kiemelkedõen teljesítettek Németországban és biztosították helyüket a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat csapata között. Kimagasló produkció volt ez a manchesteriektõl, mely többször is megvilágította a középpálya és a támadósor közötti csodálatos összjátékot.

"A Leverkusen jelenleg nagyon jól teszi a dolgát a Bundesligában, második helyen áll a Bayern München mögött, szóval az eredményünk és a teljesítményünk ezért is remek. Teljeskörû, nagyszerû produkció volt annak tudatában, hogy eljöttünk idegenbe és öt gólt lõttünk egy olyan helyen, ahol köztudott nehéz eredményt elérni."

"Az összjátékunk szuper volt ma este, úgy vélem, Rooney négy gólpasszt is kiosztott. Hosszú ez a szezon, így különbözõ kombinációkat fogunk alkalmazni más-más mérkõzésen, de ma Wayne és Shinji Kagawa nagyon jók voltak."

"Néha Wayne-nek elöl kellene játszania, Shinjinek pedig mögötte. Meg kell bizonyosodnunk arról, hogy van alternatívánk arra az esetre, ha Wayne vagy Robin [van Persie] sérült. Shinji kiváló volt ma este, de bal szélen is jól játszik."

"A gólok lesznek a címlapon, de jól védekeztünk. Egy nagyon fontos mérkõzés volt ez, mert nyernünk kellett ahhoz, hogy biztosan a csoport élén maradjunk, ráadásul továbbjutottunk ezzel."

"Reméltem, hogy gyakrabban kapok ilyen teljesítményt, mert eddig nem jött olyan sûrûn, mint ahogy szerettem volna. Úgy gondolom, voltak jelei annak, hogy egyre jobban megy a csapat, de egy kissé pazarlóak voltunk. Ugyanakkor voltak olyan mérkõzések is, ahol úgy tûnt, jönnek a gólok és szerencsére ma este sikerült ezt összehozni."

"Azt kell mondjam, az eddig itt eltöltött idõm alatt ez volt a legjobb produkció a gólok miatt és mert ilyet nem tettünk eddig ilyen nagyságrendû mérkõzésen. De azt akarom, hogy ez rendszeresen sikerüljön."

 


"Mielõtt ide jöttem, reméltem, hogy sikerül folytatnom az alapok lerakását, ezt tervezem tenni és ezt a mai csapatteljesítmény megmutatta. Itt ez várható, a kupákban és a bajnokságban is jó szereplés, ezt próbálom folytatni."

Moyes tudja, hogy a feladatot még nem végezte el, hiszen a Shakhtar még veszélyeztetheti a Vörös Ördögök elsõ helyét, ami a két csapat közti utolsó csoportmeccsen dõl majd el.

"A feladat az, hogy a továbbjutás biztosított legyen. A következõ feladat a csoport megnyerése. Minden sorozatban jól szeretnénk teljesíteni. Jó formában vagyunk, jó sorozatunk van, bár volt vasárnap egy megcsúszás, de a lényeg, hogy jól haladunk. Nagyon örülök annak, hogy folyamatosan javulunk."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!