Brown támogatja a United fiataljait

A kemény védõ szerint a United fényes jövõ elõtt áll.


Wes Brown a Manchester United fiatal védõ generációjának védelmére kelt. A kritikák lavinája azután indult meg a csapat fiataljai felé, miután hétközi mérkõzésen a West Ham négy góllal küldte haza a Vörös Ördögöket Ligakupa negyeddöntõ mérkõzésen.

Különösen erõs kritikákat kapott Jonny Evans a pályán mutatott teljesítménye miatt, de Wesley szerint a fiatalok jók a Unitednek.

"Van néhány fantasztikus fiatal játékosunk a háttérben." - mondta Brown az Inside Unitednek.

 

 



"Nagyon jó öt fõs védelmet tudsz játszatni, a kapuban Ben Amos, jobb szélen Rafael, belsõ védõnek Chris Smalling és Jonny Evans valamint a bal szélen Fabio. Ez a következõ generáció.

"Csak idõ kérdése sok esetben, mikor válik valakibõl top védõ. Természetesen kell tehetség is ehhez, valamint hatalmas tapasztalat, hogy el tudd viselni a nyomást és a mindig a megfelelõen reagálj a különbözõ helyzetekre. Ezek a srácok sokat fognak tanulni minden mérkõzésen, amin játszanak."

A brazil ikrek esetében felmerült nem egyszer, hogy a védekezésben még sokat kell fejlõdniük és sokkal inkább a támadásokat részesítik elõnyben. Az elõzõ szezonban, a Bayern München elleni mérkõzésen Rafael kiállítása jó példa erre.

Azonban Brown cáfolja ezt: "Nagyon jó srácok, akik nagyon keményen edzenek. Hatalmas gyõzni akarás van bennük."

"Amikor játszanak, láthatjuk mennyire összpontosítanak a feladatukra és legjobbjukat adják a csapatnak. Láthatjuk mennyire szeretnek támadásokban is szerepelni, de a védekezésben is hatalmas részt vesznek ki."

"Amíg ilyen tempóban fejlõdnek, nem látom okát, miért ne lehetnének a jövõben a csapat elsõ számú szélsõ védõi.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!