Rooney csoportelsõséget akar

Wayne Rooney fontosnak tartja, hogy miután 5-0-ra legyõzték a Bayer Leverkusent, a Vörös Ördögök a csoport élén végezzenek.


A United csillaga nyakig benne volt az elsõ négy gólban és újabb kiváló teljesítményt nyújtott, remekül kombinálva Shinji Kagawával, aki az általa preferált központi szerepkörben tért vissza a csapatba.

Az eredmény sokkolóként hatott szerte Európában, de a csatár ragaszkodik ahhoz, hogy nem lehetnek önelégültek, mikor a Shakhtar - amely a Real Sociedad ellen 4-0-ra nyert - jövõ hónapban Manchesterbe látogat.

"Azt gondolom, természetesen remek eredmény ez és 2-0-nál egy újabb góllal igen jól tettük, hogy lezártuk a meccset" - elemezte Rooney a mérkõzést az MUTV-nek. "Szóval biztos vagyok abban, hogy a csapatok felfigyeltek erre az eredményre, de mi a következõ mérkõzésre fogunk összpontosítani."

"Jelenleg egy pont kell ahhoz, hogy a csoport élén végezzünk és míg örülünk az itt megszerzett három pontnak, addig meg kell próbálnunk majd a következõ meccsen megszerezni azt a pontot."

"Azt gondolom, fantasztikusan jól játszottunk néhány nagyszerû, erõteljes játékkal, gyors helyváltoztatásokkal. A helyzeteinket is kihasználtuk, úgyhogy ez egy jó teljesítmény volt."

 


"Nyilvánvaló, hogy csalódást okozott a Cardiff elleni mérkõzés végén bekapott gól és nem játszottunk olyan jól, ahogy akartunk. Úgyhogy most nagyon örülünk, hogy egy ilyen jó teljesítménnyel rukkoltunk elõ és várhatjuk a Spurs elleni, vasárnapi találkozót."

Rooney jogosan lehet elégedett saját hozzájárulásával még akkor is, ha most nem szerzett gólt és dicsérte társait, Kagawát és a pénteken 40 éves Giggs-et.

"Úgy vélem, ez egy csapatjáték és mindig nagyszerû, ha a csapattársakat gólhoz tudod segíteni. Szerencsére ma este meglõtték a gólokat."

"Shinji fantasztikus labdarúgó, ami nagyszerû dolog számunkra. Nem játszott sokat, de ma a csapatba került és nagyszerûen játszott. Nagyon jó, hogy a játékosok harcolnak a helyekért."

"Ryan évek óta ezt teszi, már már kifogytam a szóból, hogy bármit is mondani tudjak róla. A meccs során a Bayer belsõ védõje azt kérdezte, hogyan képes ilyen korban is játszani! Nagyon jó látni, mennyire higgadt a labdával. Az biztos, hogy én ilyen idõsen nem fogok már játszani."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!