Nani örül, hogy sikerült betalálnia

Miután a szerdai, 5-0-ás sikerrel végzõdõ Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen Nani megszerezte idei elsõ gólját a Vörös Ördögök színeiben, most eltökélt és továbbra is szeretne jó munkát végezni.


 A portugál válogatott játékos Ryan Giggs csodálatos labdájából tudott egy remek gólt szerezni nem sokkal a mérkõzés vége elõtt.

 
Habár a selejtezõk során a válogatottban már sikerült gólt szereznie, a klubban ez volt az elsõ gólja, mióta februárban a Reading elleni FA-kupa mérkõzésen sikerült betalálnia. Ráadásul a tegnapi napon elõször lépett pályára a BL-ben azóta, hogy tavaly a Real Madrid ellen kiállították.
 
 
"Nagyszerû gól volt és boldog vagyok" - mondta Nani a MUTV-nek. "De a legfontosabb maga az eredmény. Mindig így szeretnénk játszani."
 
"Öt gólt szerezni idegenben egy német csapat ellen nem egyszerû feladat. Úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk a játékunkra és folytatni kell a jó munkát."
 
A Manchester United taktikája kiválóan mûködött a Leverkusen ellen és csak hab a tortán, hogy kapott gól nélkül sikerült lehozni a találkozót.
 
"Nagyon jól kezdtünk" - tette hozzá Nani. "Mindenekelõtt tisztában voltunk azzal, hogy sokat akarnak majd támadni a mérkõzés kezdetén. Ez így is történt. Támadtak és megpróbáltak korán gólt szerezni, de védekezésben az egész csapat nagyon szilárdan állt a lábán."
 
"Megpróbáltuk kihasználni a kontrákat, lehetõségeket szerettünk volna kialakítani és könyörtelenek akartunk lenni a kapu elõtt. Ezért szereztünk öt gólt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!