Evra mentalitását csodálja Irwin

A Manchester United korábbi csillaga, Denis Irwin úgy érzi, mióta David Moyes átvette a csapat irányítását, Patrice Evra a klub egyik legjobb játékosa.


Az egykori ír válogatott játékost lenyûgözte a francia bal bekk és Chris Smalling játéka, aki Rafael helyett szerepelt a védelem jobb szélén.

"Nyáron voltak olyan hírek Pat körül, hogy más játékosok jöhetnek a posztjára" - magyarázta Irwin a ManUtd.com-nak. "Alex Büttner szintén kihívást jelent ott. De ez a helyzet szerves része anak, ha valaki a Manchester United játékosa."

"Õ igazán jól reagált erre és azt gondolom, az egyik legjobb játékosunk ebben a szezonban. Határozottan ezt mondanám. Nem lepett meg, hogy a hónap játékosa címre is esélyes. Ebben a szezonban eddig nagyo szilárdan teljesít és a Cardiff ellen szerzett gól is segítséget jelent."

"Mindig ott van egy fiatal, aki megpróbálja elvenni a helyed és a sajtó is mindig tele van olyan hírekkel, amikben a posztodon játszóval hozzák össze a klubot. Kezelned kell ezt és úgy vélem, tökéletesen meg is tette ezt. Nagyon jól reagált."

"Kívül-belül ismeri a klubot. Egy jó rác, aki az öltözõben is nagyszerû, aki jó vezetõ és pezsgõ személyiség. Nagyszerû volt számunkra ebben az évben."

 


A másik szárnyon Chris Smalling kiválóan teljesített és megszerezte idei elsõ gólját a Bayer Leverkusen elleni 5-0 során.

"Smalling igazán jól teljesített, mikor a védelem jobb szélére került" - folytatta Irwin. Õ egy jó védekezõ játékos és nem is kell ennél több. Rafaelnek jobb képességei vannak a fociban, azt hiszem, mindenki ezt mondaná és nem is igazságtalanul, de Smalling kiválóan játszott az Arsenal ellen és érthetõ, miért volt rendszeres tagja a csapatnak Rafael távollétében."

A bajnok legközelebb vasárnap lép pályára, akkor a Tottenham vendégeként szerepel bajnokin, egy olyan Spurs ellen, amely legutóbb 6-0-ra kapott ki a Manchester City-tõl.

"Kissé a feje tetejére állt ez a szezon" - vélekedett a korábbi kiválóság. "A Premier League jelenleg hajlamos a hullámvölgyekre és hullámhegyekre és ezért lesz pár csalódásunk. Kiábrándító volt a vasárnapi eredmény azt követõen, hogy 2-1-re vezettünk néhány perccel a meccs vége elõtt, de elmondható, a Cardiff megérdemelte a döntetlent, mert jól játszott."

"A Spurs eredménye szintén nagyobb nyomást tesz ránk, mert egy súlyos vereség után látod a reakciójukat. Amikor a játékosok egy ilyen vereségbe szaladnak, extra munkát végeznek edzéseken és jobban koncentrálnak. Csütörtök este Tromsöben játszanak (a meccs 2-0 lett a Spursnek - a szerk.), de visszatérve saját szurkolóik elé, remélik majd, hogy sikerül néhány dolgon javítaniuk, úgyhogy nagyon figyelnünk kell, mert veszélyes játék lehet ez számunkra."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!