Moyes szeretne igazolni

David Moyes szeretne igazolni játékost, amint januárban kinyit az átigazolási piac, de elmondta, nincs garancia arra, hogy jön új ember.


A Vörös Ördögök nyáron Marouane Fellainit vásárolták meg az Evertontól, de vizsgálni fogják annak lehetõségét, hogy ismét vegyenek valakit az új évben. Azonban nyilvánvaló, a menedzser csak akkor hajlandó igazolni, ha a klub számára minden körülmény megfelelõ lesz.

"Csak akkor, ha a megfelelõ játékos elérhetõ és teljesen illeszkedik abba, amit mi akarunk" - válaszolta a mai sajtótájékoztatóján Moyes, mikor arról kérdezték, szeretné-e megerõsíteni csapatát. "Szeretnénk, de mint mindig, most sincs garancia."

 


A menedzsert konkrétan arról is kérdezték, ismét ajánlatot tesz-e Leighton Baines-ért azt követõen, hogy Roberto Martinez, az Everton menedzsere elmondta, minden olyan érdeklõdést elutasít, mely az angol válogatott védõért érkezik.

"Ha õk eltökéltek, hogy megtartsák, akkor a játékos nem tud menni sehova. Úgyhogy érdemtelen errõl kérdést feltenni nekem."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!