Evans pontrúgásaik veszélyességét zengi

Jonny Evans szerint a Manchester United pontrúgásai igazi fegyverré váltak a bajnoki címvédõ fegyvertárában.


Bár a Leverkusen ellen kontrából szerzett gólokról csak a legfelmagasztalóbb módon lehet beszélni, a németeknek rúgott öt gólból kettõ így is rögzített szituációból született, köztük Evans saját találata is.

 

Emellett a Cardiff City ellen Patrice Evra is feliratkozott a góllövõk közé egy szögletet követõen, és általánosságban az egész szezonban kimondottan veszélyesek a Vörös Ördögök pontrúgásokat követõen.

 

"Szerintem a pontrúgásaink, különösen a beívelések, fantasztikusak eddig" - lelkendezett az észak-ír bekk a MUTV-nek.

 

"Ez hatalmas különbséget jelent a számunkra. Emellett azt hiszem, hogy a társaim is remekül reagálják le ezeket a szituációkat."

 

"Bár az én gólom egy kavarodás után, közelrõl bepasszolva született, Pat elsõ szándékból fejelt és szerzett gólt a hétvégén a Cardiff City ellen. Termetéhez képest hihetetlenül magasra képes felemelkedni, és ezáltal õ érhetett elõször labdába. Wayne Rooney beadta, a kapus hagyta elszállni a kapu elõtt, így csak elsõként kellett a labdára érkeznie. Ez a szituáció is mutatta az eltökéltségünket."

 

Evans emellett csapattársa, a 40 éves Ryan Giggs méltatását se felejtette el, aki a Németországban nyújtott produkciója alapján évei elõrehaladtával csak egyre jobb lesz. A saját nevelésû védõ még csak három éves volt, amikor Giggs 1991-ben bemutatkozhatott a Manchester Unitedben.

 

 

"Manchester United szurkolóként felnõve, vannak rólam karácsonyi videók, amint Ryan Giggses posztereket nyitok ki az ajándékok közül és hasonlók" - tette hozzá.

 

"Emlékszem, hogy ahogy nõttem fel, õ egyre nagyobb sztár lett. Õrület, hogy most már hat szezon óta egy csapatban játszhatok vele."

 

"Nincs olyan ok, amiért ne folytathatná, ha képes ilyen produkciókra. Talán egy kicsit több idõbe telik számára, hogy olyan formába lendüljön, amivel aztán a lehetõ legjobb teljesítményre képes, ahogyan azt tette szerdán is. De a tapasztalat, amellyel rendelkezik, elegendõ számára hogy tudja, nem kell semmit siettetnie, mert minden jönni fog magától."

 

"Kivárja a legmegfelelõbb pillanatot, és nagyon jó, hogy ez most jöhetett el számára. Más játékosok talán pánikolnának saját teljesítményük okán, de nem hiszem, hogy neki aggódnia kellene emiatt. Neki csak ki kell mennie a pályára és a saját játékát játszania, mert õ teljes mértékig tisztában van vele, hogy miként mûködnek a dolgok számára."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!