Moyes kihívás elé állítja Nani-t

David Moyes igyekszik a lehetõ legtöbbet kihozni a csodálatos képességekkel megáldott Luis Naniból, lehetõleg folyamatosan, miután a Manchester United szélsõje szerdán megszerezte szezonbeli elsõ gólját a Bayer Leverkusen 5-0-s legyõzésekor.


A 27 éves szélsõ nagyon lenyûgözte menedzserét, fõleg lövési képességeivel, és azzal, hogy keményen dolgozik azért, hogy folyamatos játéklehetõséget kaphasson a kezdõcsapatban, miután új szerzõdést írt alá a nyáron a klubbal.

 

Azt követõen, hogy idei elsõ mérkõzésén a Bajnokok Ligájában Németországban végig a pályán volt, a középpályás megérdemelten kapott dicséretet teljesítményéért.

 

"Szerintem amit láttam Nanitól, az az, hogy õ egy tehetséges, portugál válogatott játékos, és remélem, hogy sikerül minél többször a legutóbbihoz hasonló teljesítmény kihoznom belõle" - kezdte David Moyes.

 

"Azt gondolom, hogy voltak olyan pillanatok, amikor a lehetõ legjobb helyen volt nála a labda a hét közben, emellett pedig egy remek gólt szerzett számunkra a mérkõzés végén."

 

"Megpróbáljuk azt az érzést nyújtani neki, hogy érezze, fontos része a csapatnak, és szerintem pont ez az, amire szüksége van - folyamatosság kell neki ahhoz, hogy azt mondhassa, 'Én vagyok a feladatra a legmegfelelõbb ember. Folyamatosan képes vagyok a legjobb teljesítményre'."

 

"Nézzék, amire rájöttem, hogy õ igen keményen dolgozik a játékán. Õ boldogan végez bármilyen gyakorlatot, ami pedig a legfontosabb, hogy fantasztikus képessége van a gólszerzéshez."

 

"Bárkivel felveszi mindkét lábbal a versenyt, akit eddig láttam. Leírhatatlanul tehetséges, remek képességekkel és trükkökkel megáldva. Arra van szükségünk, hogy ezt minél többször bebizonyítsa."

 

 

Nani abban reménykedik, hogy megtarthatja helyét a Tottenham elleni idegenbeli bajnokin, akik ellen a múltban már többször remekül teljesített, többek között a londoniak ellen kezdte meg manchesteri pályafutása gólgyártását még 2007-ben.

 

"Szerintünk van rá esély, hogy most elkapja a fonalat, és javulni fog a teljesítménye, ehhez pedig lehetõséget kívánunk biztosítani számára" - tette hozzá.

 

"Jól kell játszanod ahhoz, hogy lehetõséghez juthass, de a folyamatosságra is szükség van, hogy a csapatban ragadhass. Egy kicsit mindkettõ kell a sikerhez."

 

"Az õ játékstílusának ismeretében el kell fogadni, hogy a technikás játékosok egy kicsit különcebbek, és ki kell várniuk a megfelelõ pillanatot. Szeretik megmutatni mindenkinek, hogy mire képesek, és amikor ez nem úgy sül el, ahogy szeretnék, vagy valami nem mûködik, akkor minden rosszra fordulhat. Ezt a dolgot kell egyensúlyba hozni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!