Rooney csapattársait dicséri

Wayne Rooney örül, hogy sikerült pontot rabolniuk a Tottenhamtõl és elmondta, csapattársai érdeme az, hogy ilyen jó sorozatban vannak jelenleg.


A Vörös Ördögök csatára két gólt lõtt a Spurs-nek ma, amikor a United kétszer állt fel hátrányból a White Hart Lane gyepén, ahol egyik csapat sem érdemelt vereséget.

"Magabiztos vagyok és jól játszom, de minden a csapattársak érdeme" - mondta Rooney a BT Sportnak. "Többek között olyan játékosnak, mint Antonio Valencia, aki fantasztikus volt az utóbbi pár mérkõzésen és aki igazi fenyegetést jelent. Én csak próbálom a munkámat végezni és segíteni a csapatnak, hogy sikeres legyen."

"Nem kezdtük jól a mérkõzést. Ajándékoztunk egy gólt, és nehézzé tettük magunknak a találkozót. Szerencsére visszajöttünk a meccsbe még a szünet elõtt. Olykor tisztességesen játszottunk és a második félidõben jobban is kezdtünk. Aztán kaptunk egy gólt, ami nagyszerû lövés volt Sandrótól. Át kellett szervezzük magunkat és sikerült gyorsan betalálni, így a 2-2 valószínûleg igazságos eredmény."

 


Rooney - aki góljaival immár a Premier League negyedik legeredményesebb játékosa - úgy véli, csapatának maximális pontszámot kell elérnie a közelgõ mérkõzéseken, az ünnepi idõszak felé közeledve. A vasárnapi eredmény azt jelenti, hogy a manchesteriek immár 12 mérkõzés óta nem találtak legyõzõre, de a csatár eltökélt, hogy csökkentsék az Arsenal elõnyét.

"Jó sorozatban vagyunk jelenleg" - folytatta a csatár. "De néhány ilyen döntetlent gyõzelemre kell váltanunk, úgy vélem, ez fontos számunkra. Ma egy nehéz mérkõzés volt két jó csapat között, így az egy pont talán jó eredmény. De más mérkõzéseken az egy pontból hármat kell csinálnunk, mert ez jelenthet számunkra hatalmas különbséget."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!