Scholes: Giggs 43 éves koráig is játszhat

Paul Scholes úgy hiszi, korábbi csapattársa, Ryan Giggs még további három évig képes lehet arra, hogy játszon a Manchester Unitedben.


A walesi Giggs - aki 950-nél is több mérkõzésen szerepelt már a Vörös Ördögök színeiben - az elõzõ héten töltötte be negyvenedik életévét. De a Bayer Leverkusen elleni nagyszerû teljesítménye kihangsúlyozta, még mindig mennyit tud képes tenni a pályán.

"Mindig azt mondja, addig játszik, amíg képes hozzájárulni a csapat teljesítményéhez és jelen pillanatban semmi bizonyíték nincs arra, hogy ez a hozzájárulás fogyóban lenne" - mondta Scholes.

"Biztos vagyok abban, hogy képes lesz játszani 41, 41 talán 43 évesen is. Mindaddig, amíg akar játszani, addig képes is lesz rá."

"Remekül ül a középpályán, kontrollálja a játékot, képes passzokra, képes védekezni és ha akar, egész nap fel-alá tud rohangálni. Igazán azt gondolom, hogy képes megtenni ezt."

 


Scholes tisztelgett Giggs erõnléti rendszere elõtt, mely fontos tényezõ abban, hogy ilyen sokáig képes játszani a játékos.

"Õ egy hihetetlen játékos, tényleg" - folytatta Scholesy.

"Hogy azt tedd ebben a korban, amit õ tesz, nem lepõ akkor, ha ismered, milyen jól gondoskodott önmagáról az illetõ éveken keresztül. Ahhoz, hogy ilyen korban is tudj focizni, hihetetlenül jól kell figyelned önmagadra. Mindent megtesz a jógával, a megfelelõ ételeket fogja enni, aprólékosan elõkészíti magát mindenben, amire egy Premier League játékosnak szüksége van. Mindent, amit tesz az erõnléte és az egészsége megtartásáért teszi. Néztem a minap és messze a legjobb volt a pályán. Hogy az õ korában ezt megtegye, az egy különleges teljesítmény."

"United szurkolóként remélem, hogy folytatni tudja, mert egy Ryan Giggs-szel a csapatban, aki úgy játszik, mint a minap, több mérkõzést fogunk nyerni, mint elveszíteni."


 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!