Wilson elégedett

James Wilson elégedett volt azzal, hogy immár a Manchester United U21-es csapatánál is kezdõ lehetett és örül, hogy szabadrúgásgóljával gyõzelemhez tudta segíteni csapatát a Blackburn elleni U21-es bajnokin.


A termékeny mesterlövész - aki épp csak most töltötte be 18. életévét - a Bury elleni Manchester Senior Cup összecsapáson már egyszer eredményes volt U21-es szinten és az U18, valamint az U19 korosztályban mutatott formája egészen Warren Joyce csapatába tolta õt, különösen mivel Will Keane és Tom Lawrence is kölcsönbe került.

Wilson öt meccsen öt gólt lõtt az UEFA Ifjúsági Ligában, és miután egy újabb kemény munka végén gólt szerzett Joyce csapatában, a villámgyors tinédzser elégedett lehet idei erõfeszítéseivel.

"Azt gondolom, ez jól alakult a góllal és minden mással együtt" - mondta Wilson az MUTV-nek. "Keményen dolgoztam edzéseken és vártam erre az elõrelépésre az U21-es csapatig. Úgy vélem, elég jól csináltam a dolgom."

"Minél többet lépsz felfelé, egyre gyorsabb a játék és egy több dologban kell alkalmazkodj. Az is nagyszerû tapasztalat, hogy az U19-esekkel Európai színtéren szerepelhetünk. Sokat tanulunk a Nicky Butt, Paul scholes kettõstõl és most Warren Joyce-tól is, akik mind korábbi játékosok, ami nagyon jó."

 


"Edzések elõtt és után sokat dolgoztam a szabadrúgásaimon és büntetõkön, ez pedig kifizetõdött, amivel nagyon boldog vagyok. Mindenki keményen dolgozott és nagyon jó teljesítmény volt minden téren."

Mivel Liam Grimshaw eltiltás miatt nem léphet pályára, várhatóan Wilson lesz az U19-es csapatkapitány jövõ héten a Leigh Sports Village-ben - ahol tegnap legyõzték a Blackburnt - a Shakhtar Donetsk ellen, egy olyan találkozón, amit meg kell nyerni a továbbjutás érdekében.

"Beszéltem Nicky-vel, aki elmondta, az elejétõl kezdve menni kell, ahogy tettük a Sociedad ellen vagy az elsõ meccsen a Leverkusen ellen. Nyernünk kell ahhoz, hogy továbblépjünk a kieséses szakaszba."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!