Van Persie játszhat az Everton ellen?

David Moyes elmondta, Robin van Persie esélyes arra, hogy szerda este, az Everton elleni Premier League találkozón visszatérjen a csapatba sérülésébõl.


Van Persie az Arsenal elleni gyõztes meccsen - amelyen õ szerezte az egyetlen találatot - játszott utoljára még november 10-én. A holland mester bár elutazott a Tottenham elleni mérkõzésre vasárnap, de végül nem lett nevezve a csapatba.

Azonban ma, a hétközi mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón David Moyes menedzser reményét fejezte ki, hogy Robin az Everton ellen visszatérhet a csapatba. "Robin rendben van" - mondta Moyes. "Esélyes a játékra."

A United három trükkös, idegenbeli meccset követõen - a Cardiff és a Tottenham elleni 2-2-es döntetlen, valamint a Leverkuse elleni 5-0-s siker után - fogadja holnapi ellenfelét az Álmok színházában.

 


A menedzser szeretné kiterjeszteni igen ígéretes formájukat: "A feladat az, hogy ezt folytassuk, nyerjük a mérkõzéseket és jó sorozatban maradjunk. Már megtettük ezt, de csak ismételni tudom magam, a Cardiff ellen beengedtünk egy gólt a végén, amivel nem lett olyan jó hetünk, amilyet szerettünk volna. De még így is két döntetlent és egy gyõzelmet értünk el a legutóbbi egy hétben. Ez nem rossz, de szeretnénk jobb arányban nyerni a mérkõzéseinket."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!