A menedzser élvezi, hogy Vörös Ördög lehet

Öt hónap után a Manchester United kormánya mögött, David Moyes továbbra is élvezi a kihívásokat a világ egyik legnagyobb klubjánál.


Moyes is részese volt annak a számos menedzser váltásnak ami a nyáron ment végbe a Premier League berkein belül, és úgy érzi, hogy Õ kapta meg a legjobb lehetõséget mind közül. Elmondása szerint mindig is tisztában volt azzal, hogy milyen feladatra vállalkozott amikor amellett döntött, hogy befejezi az Evertonnál töltött 11 éves pályafutását. 

 
"Tudtam, hogy milyen iszonyatos méretû munkáról van szó a Manchester Unitednél és ebben azóta sincs semmilyen változás a számomra" - mondta a skót szakember egy mai sajtókonferencián.
 
"Ez a legnagyobb munka, és ez egy hatalmas kihívás."
 
 
Moyes magabiztos afelõl, hogy az Evertontól érkezett középpályás, Marouane Fellaini, ahogy folyamatosan beilleszkedik az Old Traffordon, meg fog tudni felelni az elvárásoknak.
 
"Szerintem Marouane ugyanazon a beilleszkedési folyamaton megy keresztül, amin a legtöbb játékos keresztül megy amikor megérkezik a Manchester Unitedbe" - mondta Moyes.
 
"Nem csak Marouane-ról, vagy David Moyes-ról van szó, hanem általánosságban azokról, akik csatlakoznak a klubhoz."
 
"Vannak olyan játékosok akik egybõl megtalálják a helyüket és rögtön jól tudnak teljesíteni, de vannak olyanok akiknek ez egy kis idõbe telik, amire már itt is láthattunk példát."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!