Mit vár Shinji a mai meccstõl?

Shinji Kagawa kemény ütközetre számít ma este az Old Traffordon azon csapat ellen, mely bevezette õt a szigorú angol fociba.


A japán középpályás 2012 augusztusában, éppen az Everton ellen mutatkozott be a Vörös Ördögöknél, de a Goodison Parkban is pályára lépett, amikor David Moyes - aki azóta Shinji fõnöke lett - vezette a liverpooli Kékeket. Mindazonáltal ezen jelentõs különbség ellenére is hasonlóan nehéz találkozót vár a japán, aki a közelmúltban meg is nézte az ötödik helyen álló csapat játékát.

"Néztem a Liverpool elleni derbijüket [3-3-as döntetlen a Goodison Parkban] és azt gondolom, technikailag nagyon jó csapatot alkottak, nagyon erõsek voltak, különösen elõre játékban" - nyilatkozta Kagawa a United Review-nek.

"Rengeteg tapasztalattal rendelkezik az Everton és kemény lesz ma este, de bárki ellen is játszunk, a saját játékunkat kell játszanunk. Jó, harcos mérkõzést várok, de nyugodtnak és koncentráltnak kell lennünk."

Úgy tûnik, Kagawa számára a 'nyugalom' szó a kulcs, mert ez bukkant fel akkor is, mikor elsõ, Everton elleni mérkõzése elõtti pillanatokra emlékezett vissza. "A meccs felvezetésében, visszaemlékezve nagyon nyugodt és ellazult voltam."

 


"Nem emlékszem, hogy túlzott idegesség lett volna rajtam és azon gondolkoztam volna, hogy 'ez a Premier League és ez kemény lesz'. De maga a találkozó nem sikerült jól számunkra. Egy kemény este volt, 1-0-ra kikaptunk nem volt boldog a szezonkezdet. De mint tudjuk, a dolgok jóra fordultak."

Nyilvánvaló, hogy Kagawa jobb eredményt vár ma, hogy tovább növeljék 12 mérkõzés óta tartó veretlenségi sorozatukat és maximalizálják a decemberi hajtás adta lehetõségeket.

"Nagyon sok pont megszerezhetõ, nekünk csak a lehetõ legtöbbet össze kell szednünk. Azzal, hogy ilyen rövid idõ alatt ennyi mérkõzés vár ránk, lehetõségünk van arra, hogy lendületbe jöjjünk és néhány kiváló teljesítménnyel önbizalmat növeljünk. Fontos számunkra, hogy a végén ezeknek a meccseknek nagy százalékát megnyerjük, segítve ezzel a szezon második felét."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!