Evra: Méltán nyert Wayne

A november hónap játékosa cím egyik jelöltje Patrice Evra volt, aki szerint Wayne Rooeny teljes mértékben megérdemelte a díjat, hiszen kulcsszerepet játszott a hónap során elért sikerekben.


A gyõztes csatár a United 11 góljából kilencben nagy részt vállalt és segített abban, hogy David Moyes csapata három gyõzelemmel és két döntetlennel zárja az év tizenegyedik havát.

Wayne Rooney mellett Evra és Antonio Valencia volt esélyes a címre, azonban a csatár egyértelmû gyõzelmet aratott a szurkolói szavazatok 80 százalékának bezsebelésével.

"Nem tudok elhinni! Miért Wayne-nek adták a szurkolók?! - viccelõdött Pat, mikor a ManUtd.com elmondta neki csapattársa legújabb kitüntetését. "Nagyon boldog vagyok Wayne miatt, teljesen megérdemli. Nagyon jól játszott és jó formában van."

 


A francia játékos nagyon örül, hogy õt is jelölték és reméli, hogy az elkövetkezendõ hónapok során is remekelni fog, hogy ismét ott legyen a jelöltek között.

"Csak keményen akarok dolgozni továbbra is a csapatért, kiegyensúlyozott teljesítményt akarok nyújtani és remélem, hogy esélyem lesz arra, hogy következõ hónapban én nyerjem meg a díjat" - mondta. "Szeretnék köszönetet mondani azoknak a szurkolóknak, akik rám szavaztak, de Wayne tényleg megérdemelte."


 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!