Moyes Foulkes elõtt tiszteleg

David Moyes tisztelettel adózik a néhai Bill Foulkes elõtt és nagyon várja az egymást követõ három hazai találkozó elsõ állomását egykori klubja, az Everton ellen.


A mai találkozó elõtt egyperces tiszteletadás lesz a múlt héten elhunyt, 1968-as BEK gyõztes Bill Foulkes emlékére. Moyes arról is írt, hogy mikor Bill még Japánban volt menedzser, egyszer majdnem összehozta a sors Foulkes-szal, azzal az emberrel, aki mindenki számára hiányozni fog a Unitednél.

A menedzser ezt írta a United Review-ben: "Bill hatalmas ember volt, aki majd két évtizeden át nagy szerepet játszott a klub életében, túlélte a müncheni tragédiát és aztán Sir Matt Busby csapatát segítette ahhoz, hogy elsõ angol csapatként, tíz évvel a katasztrófa után elnyerjék az Európa-kupát. Egyszer közel voltam ahhoz, hogy aláírjak Bill csapatához, amikor még Japánban dolgozott és bár nem ismertem jól, de mindenki aki ismerte, azt mondta nagyszerû ember volt."

 


Figyelmét a ma esti találkozóra fordítva Moyes így folytatta: "Elképesztõen zsúfolt a meccsnaptárunk és a következõ hónap során ez így is lesz, kezdve a ma estével, amivel hat nap alatt három hazai találkozót játszunk. Nincs lazsálás, minden mérkõzés kimondottan fontos. A legutolsó hazai találkozónk egy hónappal ezelõtt volt az Arsenal ellen egy olyan meccsen, mely emlékezetes gyõzelemmel zárult. Lenyûgözõ teljesítményt nyújtottunk azon az 1-0-ra megnyert találkozón és az a bajnoki teljesítmény az, amit el akarunk érni. Kiegyensúlyozottság magasabb szintjére van szükségünk, hogy az élboly nyakán maradjunk, de többre is képesek vagyunk annál is."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!