Moyes bánja a kimaradt helyzeteket

David Moyes fájlalja a számos kimaradt lehetõséget az Evertontól, hazai pályán elszenvedett vereséget követõen.


A meccs nagy részében a bajnok uralta a játékot az Old Traffordon és kétszer is kapufát talált Wayne Rooney és Danny Welbeck révén, valamint Ryan Giggs és a csereként pályára lépõ Adnan Januzaj is közel járt a gólhoz még gólnélküli állásnál.

Azonban a 86. percben a vendégek döntõ csapást mértek, miután Romelu Lukaku pocsék lövésére Bryan Oviedo csapott le és lõtte David de Gea mellett a hosszúba a labdát, amivel a Vörös Ördögök ebben a szezonban már negyedik vereségüket szenvedték el.

Az MUTV-nek adott nyilatkozata során Moyes nem titkolta csalódottságát: "Úgy éreztem, az egész este során mi voltunk jobbak, mindazonáltal egy kis szerencsére volt szükségünk, hogy saját utunkat járjuk, de nem kaptuk meg. Volt néhány helyzetünk és ha értékesítjük, a találkozó drámaian megváltozott volna. Nem lõttük be ezeket és végül vesztettünk."

"Volt pár pillanatunk a gólszerzésre, volt 1-2 lehetõségünk. Az Everton mindig fenyegetést jelentett, mert gyorsan felhozták kontráztak, de úgy éreztem, ezeket lefülelhetjük. De a végén nem tettük meg."

 


Mikor arról kérdezték, csalódott volt-e amiatt, amilyen góllal vezetéshez jutott az Everton, a menedzser diplomatikusan válaszolt és csak a United saját hibáira kíván koncentrálni.

"Ez történik, amikor a játékosoktól kéred, hogy lövéseket eresszenek meg, van amikor megpattan egy és bemegy. Néha, mint most is, elmegy a kapu elõtt a labda, a túloldalon érkezik valaki és belövi."

"De csalódott vagyok, mert elõtte adtuk el a labdát és nem is rendeztük a sorainkat. 20-30 másodpercre rá folytatták a támadást, ami a gólhoz vezetett. Igazán csalódott vagyok, de megyünk tovább és a következõ mérkõzésre váltunk."

A figyelem immár a szombati találkozóra fordul és Moyes eltökélt, hogy visszatérjen csapata a helyes útra. "Az jó dolog, hogy mindig van több mérkõzés. Nem értük el azt a színvonalat, amit reméltünk ma estig, de van esélyünk arra, hogy ismét menjünk érte."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!