I. ManUtdFanatics.hu szurkolói foci összefoglaló

December 4-én rendeztük meg elsõ alkalommal a ManUtdFanatics.hu szurkolói focit, amely nagy sikerrel zárult, köszönhetõen a lelkes résztvevõknek!


A torna 11 órától vette kezdetét a budapesti Metro Sport fedett, mûfüves, fûtött pályán, amelyen öt csapat verbuválódott össze 5+1-es összeállításokban, egy cserével. A résztvevõ csapatok: Team Scholes, Team Giggs, Team Ferdinand, Team Neville és a szerkesztõgárdából is játékosokat felvonultató Team Vidic volt.

 

A mérkõzések 20 perces játékidõvel, körmérkõzésekben folytak, így minden csapatnak elõbb négy mérkõzésen volt lehetõsége a bizonyításra. Mivel a résztvevõk nagy többsége korábban nem ismerték egymást, illetve tudásukat, ezért érkezési sorrendben történt a csapatok elosztása, ezért voltak nagyobb tudásbeli különbségek is a meccseken, de sok alkalommal egyenlõ felek küzdelme folyt a pályán.

 

A torna két legjobb csapata, a Team Scholes és a Team Giggs volt, a körmérkõzéseket követõen pontegyenlõséggel végeztek, így õk vívhatták a döntõt, amely a Team Scholes 4-1-es gyõzelmét hozta. Ezúton is gratulálunk nekik az elsõ helyhez, a Team Giggsnek pedig bemutatott remek játékhoz!

 

A harmadik helyért Team Ferdinand és a Team Vidic vívott párbajt, amely a Team Ferdinand gyõzelmét hozta, így õk végeztek a harmadik helyen.

 

Ötödik helyen a Team Neville csapat végzett, ám õk a legfiatalabb Manchester United szurkolók generációját képviselték, és a látottak alapján õk se vallottak szégyent, remélhetõleg jól érezték magukat!

 

A négy órás focit követõen egy kisebb társaság egy szurkolói sörözésre ült be, ahol baráti légkörben megvitattuk az oldallal és a csapattal való kérdéseket, észrevételeket, véleményeket.

 

Mint szervezõ, úgy gondolom, hogy jól sikerült kezdeményezés volt ez a szurkoló foci, ám remélhetõleg legközelebb még a tegnapinál is többen tudnak eljönni, hogy minél több Manchester United szmpatizáns ismerhesse meg egymást, és remélhetõleg nem jelentenek majd akadályt az idõjárási viszonyok!

 

Mégegyszer köszönjük, hogy eljöttetek, folytatás reményeink szerint tavasszal!

 

Üdv. ManUtdFanatics.hu szerkesztõség

 

Jegyzõkönyv:

Team Giggs - Team Scholes 4:4

Team Neville - Team Ferdinand 1:4

Team Giggs - Team Vidic 9:0

Team Scholes - Team Neville 9:1

Team Giggs - Team Ferdinand 11:1

Team Vidic - Team Neville 5:0

Team Scholes - Team Ferdinand 6:1

Team Neville - Team Giggs 1:16

Team Vidic - Team Scholes 3:7

Team Vidic - Team Ferdinand 2:4

 

3. helyért

Team Vidic - Team Ferdinand 2:4

 

1. Helyért

Team Giggs - Team Scholes 1:4

 

Képek elsõ körben holnaptól Facebookon várhatóak, majd késõbb az oldalon is!


MUF

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!