Giggs azonnali választ akar

Ryan Giggs felszólítja játékostársait, hogy gyorsan tegyék túl magukat a szerdai, Everton ellen elszenvedett vereségen, és már koncentráljanak a Newcastle szombat kora délutáni vendégjátékára.


A Vörös Ördögök szerdán este Bryan Oviedo góljának köszönhetõen 1-0-s vereséget szenvedtek az Old Traffordon, amellyel véget ért egy minden sorozatot figyelembe véve 12 mérkõzéses veretlenségi sorozatuk. Pedig az elsõ félidõben Wayne Rooney ért el kapufát, míg a második játékrészben egy szögletet követõen Patrice Evra fejesét védte parádésan Tim Howard, majd a kipattanónál Danny Welbeck fejese ismét a kapufán csattant.

 

Hamar javíthat a Premier League bajnoki címvédõje, ugyanis már szombaton délután háromnegyed kettõtõl a Newcastle gárdáját fogadják az Álmok Színházában, amely lehetõséget Ryan Giggs szerint mindenképpen ki kell használniuk.

 

"Ez egy nagyon gyors váltás lesz, de össze kell kapnunk magunkat" - kezdte Giggs a MUTV-nek.

 

"Nem sajnáltathatjuk magunkat túl sokáig. Hazai mérkõzés lesz és remélhetõleg sikerül majd más eredményt elérnünk. Újabb nagy sorozatra van szükségünk, mert ezelõtt már sikerült egy 12 mérkõzésen veretlennek maradnunk. Túl kell tennünk magunkat ezen a csalódáson."

 

 

A múlt héten 40. életévét betöltõ walesi veterán szerint a Unitednek minden adandó lehetõséget meg kell ragadnia a sûrû decemberi hónap során, hogy csökkentse hátrányát a Premier League élbolyával szemben.

 

"Az újévben már többet fogunk tudni, de remélhetõleg addigra újra elkezdjük gyûjtögetni a pontokat" - tette hozzá.

 

"Volt néhány csalódást keltõ eredményünk, de a mutatott produkciónk nem volt rossz. Egyszerûen csak nem hoztuk ki a mérkõzésekbõl azt, amit lehetett volna, vagy nem használtuk ki a lehetõségeinket. Ha pedig ezt nem teszed meg, akkor azt megtorolja az ellenfél, ahogyan az történt az Everton ellen is."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!