Shinjire várva

David Moyes az utolsó pillanatig kivár azzal, hogy holnap a Newcastle ellen pályára léphet-e Shinji Kagawa.


A japán középpályás betegséggel bajlódott a Szarkák elleni meccsre történõ felkészülés során, de mivel Wayne Rooney eltiltott, a menedzser a lehetõ legtöbb opcióval szeretne számolni a holnapi mérkõzés elõtt.

"Shinji beteg volt, nem érzi jól magát" - számolt be Moyes percekkel ezelõtt a szokásos sajtótájékoztatóján. "Majd meglátom, hogy érzi magát holnap, reménykedünk abban, hogy alkalmas lesz a játékra, de nem volt túl jól a találkozó után."

A Vörös Ördögök a Newcastle ellen szeretnének túllépni a szerdai, Evertontól elszenvedett vereségbõl. A Szarkák legutóbb 3-0-ra kaptak ki a Swansea-tõl, amivel négyes gyõzelmi sorozatuk szakadt meg.

"Lehet, hogy rosszkor találkozunk a Newcastle csapatával, de legutóbb õk is kikaptak a Swansea-tól. Az Old Traffordra jönnek és olyan keménnyé és nehézzé tesszük a dolgukat, amennyire csak lehet."

 


Eközben Moyes úgy érzi, csapata építhet arra a teljesítményre, melyet legutóbb bemutattak és aminél csak a kapufa akadályozta meg kétszer is, hogy vezetéshez jusson csapata.

"Voltak lehetõségeink a meccsen [Everton ellen], amiket nem tudtunk értékesíteni. Az eredmény könnyen más lehetett volna úgy. Úgy vélem, ha a szurkolók nézték a mérkõzést, akkor abból sok hitet meríthetnek."

"A legutóbbi 13 meccsünk során ez volt az elsõ vereségünk és remélem, hogy valami hasonlót tudunk csinálni az elkövetkezendõ találkozóink során is."

"Nagyon gyorsan jön az újabb mérkõzés, de jó játékosaink vannak, akik tudják, mi az elvárt tõlük és a megfelelõ dolgot fogják tenni."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!